De reisspecial van Steps

124

26 APRIL 2013 | Ik ga op reis en ik neem mee… de nieuwe editie van Steps! Nu zondag 28 april verschijnt de niet-te-missen reisspecial. Een kleine smaakmaker…

Standaard Document (Page 1)

Op reis met Saartje Vandendriessche
Slapen, eten en op het strand een boekje lezen? Volgens Saartje Vandendriessche is dat dé ideale vakantie. Deze maand vertelt de Vlaanderen Vakantieland-presentatrice in Steps over reizen, Moederdag en… wielrennen in de Provence.

Win je droomvakantie naar Toscane!
Er zijn duizend-en-één redenen om naar Toscane te trekken. Wij houden het op drie en verklappen waarom een vakantie in Toscane gelukkig maakt.  Sta je al te springen bij het denken aan glooiende heuvels, zondoorstoofde dorpjes en sfeervole kunststadjes? Goed! Steps geeft er een droomvakantie weg!

Stap de wereld in
Slow travel is in! Steps vertelt je dé places-to-be om een stevig stapje in de wereld te zetten. Wil je tot rust komen en het land waar je op bezoek ben écht ervaren? Wandel dan mee door onze vier hippe wandelbestemmingen!

Dé tips van onze travelblogger!
Onze journalist Sebastiaan Bedaux (aka the ego tripper) lokt op zijn reisblog zo’n 20.000 reislustigen per maand. Reden genoeg om in onze special eens zijn reistips- en trends mee te geven.

Reizen voor ukkies
Altijd een globetrotter geweest, maar met de komst van de kinderen stilaan voor makkelijke strandvakanties gezwicht? Think again. Met onze tips kan je met ukkies in je kielzog in het buitenland veel meer beginnen dan je op het eerste gezicht zou denken…

Binnenkijken in een riad… in hartje Hageland!
Maurice en Martine Plaisier maakten van hun woonst een exotisch paradijsje. Theeceremonies houden, tajines koken en een terrasje doen midden op de zonovergoten patio, je hoeft er geen vliegtuig voor op te stappen. We nemen een kijkje in hun Marokkaanse geïnspireerde huis!

In mei maken we de mama’s blij
Op moederdag wordt mama extra verwend. Wij selecteerden voor de vrouw van je leven de leukste cadeau’s. Een gelukkige mama verzekerd!

Het moedergevoel van Gilda De Bal
Trots op je dochter? Gilda De Bal is dat ongetwijfeld! Met Moederdag in zicht zochten we deze Bekende Mama om te praten over opvoeden, een hechte band en kusjes geven.  “Elkaar vastpakken, dat doen we het liefst.”

De volgende Steps verschijnt op 28 april. Ons magazine is gratis te verkrijgen (samen met De Zondag) bij de bakker, via een selectief netwerk (o.a. Delhaize, kappers, horecazaken) en op de iPad. Alle edities kan je ook (vanaf 28 april) op deze site online lezen.