De sok van David Beckham

258

27 JANUARI 2014 | Lap. Mijn eerste dag bij Steps en al mijn bureau ondergekwijld! Boosdoener: David Beckham. (Of toch zijn ondergoed.) Meneer Victoria heeft namelijk een nieuwe bodywearcollectie bij H&M en daar moet ik nu een artikel over schrijven. Maar eerst deden we natuurlijk een grondige studie van het bijhorende beeldmateriaal. Op-en-top professioneel, zo werken wij hier!

De campagne voor de nieuwe collectie gaat pas op 2 februari in première, maar de foto’s van Beckham in ondergoed doen al even de ronde. (En ik moet zeggen, die man is eigenlijk een beetje zoals kaas of wijn. Ook hij wordt lekkerder met de jaren.) Bij de campagne hoort een actiefilm waarin de ex-topvoetballer allerlei stunts uithaalt in het nieuwe ondergoed. En ja, onze David is duidelijk nog steeds in topvorm. En ik citeer mezelf bij het zien van het teasende voorfilmpje: “Wow!”

Maar even drie zinnen over het ondergoed: De klassieke bodywear werd voor de gelegenheid in een nieuw jasje gestopt. De longsleeves, slips en singlets werden in deze collectie opgefleurd met strepen en tekstprints. Voor het eerst werd er ook een kinderlijn gemaakt.

Nu nog even iets over The Body: Enkele jaren geleden vertelden kwatongen nog dat Beckham sokken in zijn onderbroek zou steken bij fotoshoots. Maar sok of niet, die man ziet er zelfs op 38-jarige leeftijd nog steeds verbluffend goed uit.

Toch?

Beckham3 (Large) Beckham4 (Large) Beckham5 (Large) Beckham6 (Large) Beckham1 (Large) Beckham2 (Large)

De collectie is vanaf 30 januari verkrijgbaar in enkele H&M-winkels en online.

MARLIES STRUBBE