De splinternieuwe Steps

82

31 oktober 2013 ǀ Wie telt er ook al af naar de nieuwe Steps? Wij wel! Zondag (nog drie keer slapen dus) verschijnt ons november-nummer. Met deze editie gaan we relaxen tot een heel nieuw level brengen… Een korte preview om al even de stress te doen verdwijnen!

preview nov
18 vragen voor Lesley-Ann Poppe
Blonde with ambition, maar zeker geen dom blondje. Lesley-Ann Poppe  bewijst dat ze haar titel als directrice van de schoonheidsschool met trots mag dragen. In haar nieuw boek de Beauty Bijbel deelt ze al haar beautygeheimen, maar nu ook met ons!

Geef burn-outs geen kans!
Ben jij het volgend slachtoffer van de burn-outepidemie? Nee! Wij geven je tips hoe je een burn-out kan herkennen en voorkomen.

Wauw, warme wintermode!
Dons, tweed, bont of roze. Wij tonen je de vier belangrijkste modetrends voor deze winter. Voordeel: met onze musthaves zal je het zeker niet koud hebben.

Binnenkijken in een levendige loods langs de Leie
Geen strakke loft voor Marie en Vincent. Zij hebben 400 vierkante meter vlasloods omgebouwd tot hun droomhuis. En wij zijn gaan kijken. WOW!

De naaktervaring van Evelien Bosmans
Evelien Bosmans speelt de hoofdrol in Marina, de nieuwe Vlaamse kaskraker. Wij gingen de Kempische schone interviewen over haar naaktervaring en natuurlijk ook een beetje over de film! Meer weten? Lees het zondag in de nieuwe Steps.

Wellness in de sneeuw
Ook nood aan een time-out en kan je niet wachten op de sneeuw? Waarom dan niet eens een wellness-ervaring tussen die witte vlokken? Wij geven jou de tofste adresjes om eens lekker tot rusten te komen… maar wel niet bevriezen hé!

Sleepy (en sexy) time met ons Dossier Slaap
Hoe beter slapen met onze zes tips? Of we vragen het gewoon aan onze drie BV’s over hun slaapgewoontes.  Als dat niet helpt, dan kunnen we je nog altijd helpen om je dromen onder controle te krijgen. Of we kruipen gewoon in bed met seksuologe Kaat Bollen. Slaapproblemen opgelost! Met dank aan ons Dossier Slaap.

De special Body & Mind van Steps verschijnt op 3 november. Ons magazine is gratis te verkrijgen (samen met De Zondag) bij de bakker, via een selectief netwerk (o.a. Delhaize, kappers, horecazaken) en… online natuurlijk!