De Triumph fotoshoot: een blik achter de schermen

80

Neem zes lezeressen, een sfeervolle toplocatie, een geweldige fotografe, een fantastisch make-up- en beautyteam, een styliste met oog voor detail en héél véél shapewear om uit te kiezen… et voilà, de fotoshoot waarbij Steps en Triumph de krachten bundelen, is een feit. Zondag kan je het resultaat bewonderen in de nieuwe Steps, nu geven we (zonder al té veel te tonen) een voorsmaakje…

Hoe verloopt nu zo’n fotoshoot? Met heel vroeg opstaan om te beginnen. Zes lezeressen moeten gemaquilleerd, gecoiffeerd en gekleed worden, het decor moet worden aangepast, de fotografe moet alle fotomateriaal kunnen opstellen… maar er wordt vooral ook plezier gemaakt en gezellig gekeuveld. Geen enkele man te bespeuren tijdens deze shoot en dus wordt het al vlug een gezellig vrouwelijk onderonsje.

De locatie: House of Porters in Antwerpen! De moeite van het bezoeken waard, de ene na de andere kamer is schitterend aangekleed. Hier zouden we wel willen wonen!

2maquillage
Het is nog vroeg, maar bij de make-up en het haar is er al volop bedrijvigheid. Voor een aantal van onze lezeressen is het de eerste keer dat ze een professionele make-up krijgen: spannend!
3ontbijt
Gezellig! Een uitgebreid ontbijt tussen de make-up en fotosessies door. Het perfecte moment om elkaar wat beter te leren kennen.

4shoot
Het echte werk, in lingerie voor de camera staan. Onze fotomodellen-voor-één-dag zijn er overigens allemaal van overtuigd: dankzij de mooie shapewear hebben ze voldoende zelfvertrouwen gekregen om uit de kleren te gaan!

5wachten
Onze zes modellen moeten ook individueel poseren, en dan moet je wachten tot je aan de beurt bent. Het moment om even gezellig te keuvelen.

6champi
Een glaasje champagne hoort er gewoon bij! De sfeer zit goed, niets dan lachende gezichten en vrolijke verhalen.

7 bijwerken
Tussendoor even de make-up bijwerken. Het moet perfect zijn.

8 UITGEVER
Opnieuw champagne! Ook onze uitgever Kathleen (midden) moest aan de bubbels. Maar we hoorden niemand klagen…

9 groepsfoto
Het zit er bijna op. Nog even allemaal samen op de foto (in feestkledij deze keer!) en klinken op een goede afloop. Cheers!

Benieuwd hoe onze zes lezeressen er in de shapewear van Triumph uitzien? Haal dan zondag zeker de nieuwe Steps! Je vindt ons bij de bakker (in De Zondag), bij Delhaize of in een van de vele Steps-displays te lande.