De U van Uierzalf

604

5 MAART 2013 | In 26 dagen leidt Francesca je op tot de perfecte beautyqueen. Met haar ABC leer je alles over de wereld van foundation, dagcrème en smokey eyes. Vandaag is het de beurt aan de U… van uierzalf!

Uierzalf? Hé wat? Het klinkt inderdaad een beetje vreemd en ik hoor het je al denken… WTF? Maar eigenlijk is uierzalf gewoon een wondermiddeltje dat iedereen in huis zou moeten hebben – ook beauyqueens dus.

De zalf wordt onder andere gebruikt voor volgende doeleinden:

Blaren op de voeten voorkomen. Smeer voor het wandelen wat uierzalf op de voetzolen en voorkom pijnlijke blaren.

– Mensen die onlangs een tattoo gezet hebben, kunnen deze zalf goed gebruiken. Smeer elke dag een beetje zalf op de tatoeage. Op die manier voorkom je korstjes en kleurverlies.

– Veel mensen gebruiken uierzalf tegen wallen onder de ogen. Versta wel goed dat het om wallen gaat en niet om donkere kringen. Die krijg je echter enkel weg met een goede camouflagestick (of een goede nachtrust).

zeg vaarwel tegen je wallen dankzij de crèmeZeg vaarwel tegen je wallen dankzij uierzalf.

– Gebruik de zalf op je ellebogen en knieën. Op die manier hou je ze lekker zacht.

Niet enkel mensen zijn hiermee gebaat, ook de dieren kunnen deze zalf beter in hun zakje steken. Een beetje uierzalf op de pootjes van je lieveling aanbrengen, helpt om vrieskou tegen te gaan. Zo blijven hun voetjes lekker warm…

Francesca Lutters