De V van Vaseline

238

6 MAART 2013 | In 26 dagen leidt Francesca je op tot de perfecte beautyqueen. Met haar ABC leer je alles over de wereld van foundation, dagcrème en smokey eyes. Vandaag is het de beurt aan de V… van vaseline!

Zijn lange, volle wimpers iets voor jou maar heb je die jammer genoeg niet? Een gouden raad van Tante Francesca: Breng iedere avond een beetje Vaseline op je wimpers aan. Je krijgt er waar iedereen jaloers op wordt!

5 beautytips met Vaseline. Getest en goedgekeurd!

1. Verleng je wimpers. Gebruik je een oude mascaraborstel die je goed reinigt, breng de Vaseline aan op je wimpers zoals mascara. Vergeet niet om het er de volgende dag weer af te wassen. Het helpt ook om je wimpers donkerder te doen lijken. Draag geen make-up tijdens dit dagelijkse ritueel, anders heeft het geen effect.

2. Make-up remover. Je kunt Vaseline ook gebruiken als make-upremover. Smeer wat op je oogleden en wrijf het er met een watje af. Gemakkelijk en goedkoop.

india_range_shot_lr
3. Droog haar. Het middel doet zelfs wonderen voor je haar. Als je last hebt van droge en gespleten haarpunten kun je wat Vaseline op de punten van je haar aanbrengen en ze zijn in een mum van tijd weer gevoed. Opgelet: gebruik niet te veel. Daar wordt je haar te vettig van.

4. Zelf crème oogschaduw maken. Meng de Vaseline met oogschaduwpigment (of oude oogschaduw die je niet meer gebruikt) om zo zelf je crème oogschaduw te maken.

5. Oogjes die blinken. Voor je oogschaduw aanbrengt, kun je een laagje Vaseline op je oogleden smeren. Het geeft een instant gloed.

Francesca Lutters