De woonspecial van Steps

98

31 JANUARI 2014 | Zondag is het weer zover. Dan kun je rustig wakker worden mét de nieuwe Steps. En deze keer trakteren we jou op een uitgebreide woonspecial. Alvast een voorsmaakje…

preveiwfeb

Meet Caro Van den Hole
Ontdek in onze woonspecial Caro Van den Hole. Zij won pas de Henry Van de Velde-award voor jong talent. Een Oscar voor designers, zeg maar! Wij zochten Caro op en ontdekten de creatieve geest achter de gepassioneerde jonge vrouw. “Ervaringen zijn vluchtig en vergankelijk. Daarom wil ik het moment verrijken, zodat de herinnering beter blijft hangen.”

Nieuwste woontrend: opvallen mag (weer)
Wil je al lang eens je interieur opfrissen, maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Steps to the rescue! Wij tonen vijf woontrends die je ongetwijfeld een heel eind op weg zullen helpen.

2014 zorgt voor kleur
De kleur van het jaar? Een mengeling van paars, fushia, lila en roze. Machtig mooi vinden wij hier en daarom verzamelden wij een hele hoop musthaves in dé kleur van 2014. Shoppen, ladies!

Binnenkijken: Herenhuis zonder rommel
Ook in deze Steps kijken we binnen bij een opmerkelijke m/v. Michel Sels (van het hippe schuimmeubelmerk Sixinch!) troonde ons door zijn herenhuis in Antwerpen. Gek genoeg zijn daar amper meubels van zijn eigen merk te vinden… en het pand ligt er ook kraaknet bij.  “Rommel? Ça n’existe pas ici!”

Muurbloempjes zijn in de mode
Het zijn gouden tijden voor wie van bloemetjes houdt, want bloemenprints zijn helemaal in. En niet alleen op de muren! We verzamelden voor elke gelegenheid een fleurige outfit.

Eva Daeleman is zoekende
Zondagavond begint het circus rond Eurosong opnieuw. Niemand minder dan Eva Daeleman gaat op zoek naar de Belgische vertegenwoordiger… Op zondagavond en dan nog eens live ook. “Ik krijg al buikkrampen van de stress als ik eraan denk.”

Skimaagd test beste skistation ter wereld
Val Thorens is verkozen tot het beste skistation ter wereld. Reden genoeg om de skimaagd van de redactie richting Alpen te sturen. Tussen de valpartijen door zocht hij naar de beste restaurantjes en après-skiadresjes.

Cupido en zijn cadeautjes
Met Valentijn in ’t verschiet is de zoektocht begonnen naar een leuk cadeautje om je partner mee te verrassen. Wij zochten een aantal geschenkjes uit waar jij (en vooral je partner) vrolijk van wordt. Met ons dossier rond Valentijn is love meer dan ooit in the air!

De woonspecial van Steps verschijnt op 2 februari. Ons magazine is gratis te verkrijgen (samen met De Zondag) bij de bakker, via een selectief netwerk (o.a. Delhaize, kappers, horecazaken), op iPad én via deze website.