De woonspecial van Steps

117

4 OKTOBER 2013 | Hoera! Op 6 oktober verschijnt de nieuwe Steps. Het is een lekker dikke woonspecial mét een dossier Bruid. Ja, ik wil… een voorproefje!
preview oktober

Vragenvuur met Evy Gruyaert
Evy Gruyaert geeft in haar nieuw programma De Val van 1 miljoen de kans aan de deelnemers om 1 miljoen mee naar huis te nemen. Maar wat zou ze zelf doen met dat geld?  Lees het in Steps. (Spoiler: ze koopt er geen villa mee.)

Makkelijk en snel een nieuw interieur
Geen tijd of geld voor een volledige renovatie? Steps geeft je enkele tips hoe je makkelijk, snel en goedkoop je interieur een volledige transformatie kan geven. You’re welcome!

Back to retro
Heimwee naar de fifties, sixties of seventies? Geen probleem. Retro is terug en hipper dan hip. Wij verzamelden de leukste hebbedingen en de coolste musthaves. Shoppen!

De 1, 2, 3, 4, 5 grootste woontrends
Geen trend ontsnapt aan onze woonspecial. We hebben DIY, beton, koekoeksklokken en nog zoveel meer voor jullie. Lees erover in Steps.

Binnenkijken bij dé woonbloggers
Een interieur dat originaliteit en persoonlijkheid ademt. Dat is het interieur van Britt en Tom. Al hun toffe ideetjes delen ze met de wereld op Woonblog, en worden nu ook gebundeld in boekvorm. En wij mochten bij hen binnenkijken! (Spoiler: WAUW!)

Drie designers met vrouwelijke vormen
Drie creatieve dames vertellen ons over hun eerste ontwerp, hun topstuk en hun favoriete meubel. Boeiend. (Écht!)

De gouden raad van Elke Vanelderen
Elke Vanelderen is een drukbezette madam.  Getrouwd, boek ‘uitgebracht, mama geworden en nu weer een nieuw boek in de maak. Lees in Steps hoe zij bezig blijft met dingen te doen die ze graag doet.

Wegdromen in Dubai
Dubai is de reisbestemming van het moment. Droom weg in de setting van duizend-en-één nacht of baad in luxe in het moderne shoppingcentrum.

Ja, ik wil trouwen!
Trouwen in stijl? Steps helpt je bij het vinden van de ideale locatie, perfecte jurk en ook krijgen we tips van weddingplanner Sylvie Van Onsem. Dankzij ons dossier bruid was het altaar nooit zo dichtbij.

Vanaf zondag kan je de nieuwe Steps ook hier online lezen.

De woonspecial van Steps verschijnt op 6 oktober. Ons magazine is gratis te verkrijgen (samen met De Zondag) bij de bakker, via een selectief netwerk (o.a. Delhaize, kappers, horecazaken) en… op de iPad natuurlijk!