De Y van Ylang Ylang

284

11 MAART 2013 | In 26 dagen leidt Francesca je op tot de perfecte beautyqueen. Met haar ABC leer je alles over de wereld van foundation, dagcrème en smokey eyes. Vandaag is het de beurt aan de Y… van Ylang Ylang!

Ylang Ylang (of bloem der bloemen) is een product die voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Oorspronkelijk wonnen ze deze olie uit een boom die je in Fillipijnen kan vinden. De olie van de Ylang Ylang wordt in tal van producten gebruikt, vooral olie. De geur van deze boom wordt onder andere gebruikt in het beroemde parfum Chanel n°5.

De olie van de Ylang Ylang boom helpt tegen infecties, onzuivere huid, puistjes, hartkloppingen, geïrriteerde huid, depressie, slapeloosheid en zo verder en zo voort.

Sex Bomb Bath Ballistic
Deze bruisende Sex Bomb Ballistic badbal met Ylang Ylang extracten van Lush doet al je zorgen verdwijnen! 6,05 euro

 

Waarvoor gebruik je Ylang Ylang en hoe doe je dat?
– Heb je vaak last van stress? Voeg een beetje Ylang Ylang toe aan je bad. Even mengen en ontspannen maar!
– Voeg enkele druppels toe aan je shampoo om stralend zacht haar te krijgen.
– Dep je huid met afgekoeld gekookt water en een paar druppels Ylang Ylang om onzuivere huid en puistjes tegen te gaan.
– Verdamp een klein beetje in een aromalamp om een ontspannen sfeer te creëren.
– Meng bij buikpijn een beetje Ylang Yland bij je massageolie of bodymelk en masseer er je buik mee op de plaatsen waar je pijn hebt.

Opgelet: de geur van Ylang Ylang is zeer doordringend dus gebruik niet te veel ineens. Zorg er dus voor dat je dit product altijd geconcentreerd gebruikt (vermengd met een ander product).

Francesca Lutters