De Z van Zelfbruiner

145

12 MAART 2013 | In 26 dagen leidt Francesca je op tot de perfecte beautyqueen. Met haar ABC leer je alles over de wereld van foundation, dagcrème en smokey eyes. Vandaag sluiten we af met de Z… van zelfbruiner!

It’s summer time! Of toch nog net niet helemaal. Daarom moeten we dat bruine kleurtje nog even faken. Smeer chocolade over je hele lichaam en bam daar is het! Just kidding…

main-ecd060692d4fce1858b3b24c30ee809ecabece37
Deze Dove Summer Glow doet je huid mooi stralen tegen deze zomer!

Zelfbruiners bestaan zowel in crème als in sprayvorm. De crèmes zijn gemakkelijk aan te brengen bij jezelf terwijl je bij de spray best hulp vraag aan een vriend(in). Toch hebben ook de spuiters een voordeel. Het kleur wordt gelijkmatiger aangebracht en geeft een iets natuurlijkere look.

Om la brunette te worden kijk je best eerst naar je eigen (niet zongebruinde) huidskleur. Zoek daarna een aangepaste zelfbruiner. Wie een zeer bleke huid heeft, gaat dus best niet voor te donker want ik hoef je waarschijnlijk al niet meer te vertellen waar dat naar leidt…

Wanneer je de gepaste bruiner gevonden hebt rest er je nog maar één BELANGRIJK punt: scrubben!! Het is echt van levensbelang om je huid mooi effen te maken voor je deze zomerkuur ondergaat. Doe je dit niet, komt je hele lichaam in plekken en zien ze het verschil niet meer tussen jou… en een Dalmatiër. Smeer of spuit daarna de zelfbruiner mooi effen over alle plekken van je lichaam. Vergeet ook je handen en voeten niet.

Tip: Gebruik plastieken handschoenen wanneer je de crème aanbrengt. Zo worden je handen niet vuil, want zo’n zelfbruiner is niet zo gemakkelijk af te wassen. Doe na het ritueel je handschoenen af en wrijf een klein beetje bruiner op de huid van je handen.

Ready, hellooooo sunshine!

Francesca Lutters