Weg met imperfecties (op het gezicht én lichaam)

1034

27 NOVEMBER | Wie last heeft van littekens, zware acne, moedervlekjes of gesprongen adertjes in het gezicht hoeft niet langer een beroep te doen op superzware  foundations die oncomfortabel aanvoelen: de  Vichy Dermablend-producten camoufleren zelfs de meest zichtbare huidafwijkingen op een aangename manier. De lijn werd nu aangevuld met twee handige producten.

Acne, couperose, donkere pigmentvlekken, lichte vitiligo vlekken en zelfs littekens kunnen met de juiste producten optisch verdoezeld worden.  De nieuwe Dermablend Compact Crème Foundation is de compacte versie van de beroemde Dermablend vloeibare emulsie en corrigeert nog beter. Door verschillende lagen over elkaar aan te brengen, kun je imperfecties helemaal wegwerken. Deze foundation voelt licht aan, is waterproof, geschikt voor de meest kwetsbare huid en heeft bovendien een SPF 30, goed voor extra bescherming.

Panorama1

Nieuw is ook de Total Body Corrective Foundation, bedoeld om zichtbare adertjes, striemen, spataders en zelfs tatoeages of brandwonden te verbergen. Het product dekt ongeveer 16 uur, besmeurt de kleren niet en laat geen transpiratiesporen achter. Zowel de Compacte Crème als de Total Body Corrective kosten elk 24,95 euro.Panorama2

Nina Tack