Dit doe je als je verliefd bent!

248

De zon, de zomer, de cocktails, de liefde! Het lijkt wel of er in de zomer meer vlinders rondfladderen dan in de rest van de seizoenen samen. Heerlijk toch, die prille verliefdheid. Heb jij deze zomer een (vakantie)liefde aan de haak geslagen, dan zijn de punten hieronder vast herkenbaar!

iStock_000048750322_Medium

Deze dingen doe je als je head over heels verliefd bent:

Zijn aandacht trekken. Voortdurend.
Je wil dat hij je fantastisch vindt. Daarom praat je over dingen die hij leuk vindt of post je een liedje op zijn Facebook dat hij zo graag hoort.

Te zot voor woorden.
Denken is voor later. Uren in de file staan om hem te zien, om 11u ‘s avonds nog naar zijn huis treinen,… het lijkt wel of je verliefdheid je hersenen uitschakelt. Je zou alles doen om hem te zien.

Je gsm checken.
Voortdurend. Heeft hij een berichtje gestuurd? Heeft hij al geantwoord? Zou ik hem alweer durven bellen? Elke keer je gsm gaat, is het alsof je hart een tel overslaat.

Zijn Facebook checken.
En zijn Twitter, en Instagram, en hem googelen. Je wil alles van hem weten. Zijn vrienden, interesses, familie, je zoekt voortdurend dingen op over hem. Een beetje gênant wordt het wel als je tijdens het scrollen een heel oude Facebookstatus of Instagramfoto van hem liket… Betrapt!

Je vrienden verwaarlozen
Een beetje toch… Je wil je agenda zo leeg mogelijk houden om leuke dingen met hem te doen.

 

7b3be808b74005e6bf6a12c243515eb2