Dit zijn dé gekste Japanse beautyproducten

235

Japan staat bekend om z’n bizarre, soms hilarische gadgets. Maar ook voor beautylovers hebben ze heel wat gekke producten op de markt. Van koekjes voor grotere borsten tot een parfum voor je nagels. So Kawaii!

 

1. Hello Kitty lenzen

lenzen

Fan van Hello Kitty? Dan vind je deze lenzen ongetwijfeld helemaal Kawaii! En een tikkeltje over the top.

2. Koekjes voor grotere borsten

f-cup-cookies-plain-2

Wil je een vollere décolleté? Met 2 van deze F-cookies per dag krijg je een weelderige boezem. In het koekje zit het plantenextract Pueraria Mirifica, een beetje zoals oestrogeen. Okee …

3. De Face Slimmer

face-slimmer-mouth-exercise-japan-mouthpiece-2

Naar de plastische chirurg voor een mooi straks gezicht? Vergeet het maar, met dit revolutionaire mondstuk krijg je een perfect resultaat… Als we de Japan Trend Shop mogen geloven natuurlijk. De Face Slimmer geeft je huid dagelijks de nodige lifting. Het neemt slechts 3 minuutjes per dag in beslag. Het is simpel: plaats de Face Slimmer in je mond en maak de nodige bewegingen. Als je ondertussen luid klinkers herhaalt, heb je een nóg beter effect.

4. Nagellak … met een heerlijk geurtje

nail-cologne-scent-aroma-flora-polish-1

Een nagellak met een heerlijk geurtje? Geniaal! De Nail Cologne Scented Polish is een doorzichtige nagellak met helende aromas. De nagellak bevat natuurlijke extracten en legt slechts een filterdun laagje op je nagels. Er zijn heel wat heerlijke geurtjes beschikbaar. Je verdwijdert de nagellak gewoon met water. Handig!

5. Een vampiertandje

magical-tooth-japan-yaeba-snaggle-teeth-fake-1

Je mooie, rechte tanden beu? Geen nood, daar hebben ze in Japan iets op gevonden! Met dit leuke beautyproductje heb je in geen tijd mooie, hoekige tanden! Ook handig voor een Halloweenfeestje!