Do you speak French Manicure?

219

20 FEBRUARI 2014 | Bourjois lanceerde tien jaar geleden de eerste French Manicure kit en bracht zo de nagellakklassieker tot in onze woonkamer. Nu besloot Bourjois er een nail art-versie van te maken met een explosie van kleur en glitters.

De French is hoogstwaarschijnlijk de meest bekende manicure die er bestaat. Het ziet er heel eenvoudig uit – lichtroze basiskleur en een wit lijntje – maar zorgt in één klap voor een chique en nette uitstraling. Maar soms mag het ook eens wat meer zijn, niet? Met een kleurtje bijvoorbeeld. En véél glitters. Dat vond Bourjois ook en daarom stak het de nagellakklassieker in een nieuw jasje. In maart lanceert het de collectie ‘Do you speak French Manicure?’ die je nagels trakteert op een manicure met een twist. Er kwam zelfs een kleurexpert aan te pas die vier bij elkaar passende kleuren koos. Er werden vier nieuwe kleuren gecreëerd, waarvan drie met glitters en één effen lak.

zoom-manucure-moongekniptMoon French: New 43 Champagne Shower in combinatie met T07 Fushsia bucolique

 

zoom-manucure-outlinedgekniptOutlined French: New 42 Oh my gold in combinatie met T04 Taupe classy

zoom-manucure-sidegekniptSide French: New 40 I like to mauve it in combinatie met T12 Rouge obscur

zoom-resultats-manucure-vertgekniptClassic French: New 41 God save the green in combinatie met T39 It’s raining starts

De collectie is vanaf maart te koop bij Kruidvat, Ici Parix XL, Inno en zelfstandige parfumeries. De potjes zullen 8,49 euro kosten (richtprijs).

MARLIES STRUBBE