Doe ons maar een Spicy Lips en Chewing Gum

222

10 JULI 2013 | Stijgende temperaturen en dat betekent maar één ding: cocktailtime! Wij gaan straks genieten van een afterwork-coctail en rekenen op extra zomerplezier met de Spicy Lips en Chewing Gum.

Què?  De Spicy Lips en Chewing Gum zijn de twee zomerse nieuwigheden van het Belgische jeneverlabel Peterman.  De Spicy Lips verleidt dankzij de pittige smaak van granaatappel en chili, terwijl de Chewing Gum één brok nostalgie is vanwege de speelse kauwgumsmaak die ons meteen aan onze kindertijd doet denken.  Je drinkt ze puur of gemengd in een cocktail, en daarvan geven we jou graag de receptjes mee.

BAT CP Peterman NL-31

De Chewing Gum-cocktail: meng 7 cl Peterman Chewing Gum, 5 cl pompelmoessap en 1 cl limoensap in een shaker. Schud goed en giet in een met ijs gevuld glas. Voeg 2 cl tonic toe en werk af met een schijfje meloen.

De Spicy Lips-cocktail: meng 7 cl Peterman Spicy Lips, 2 cl limoensap, 1 cl rietsuikersiroop, 2 drippels Tabasco en wat geraspt limoengras in een shaker, schud goed en giet in een glas gevuld met gemalen ijs. Versier met een rood pepertje, en klink op de zomer!