Je kent het wel; boek je een heerlijke trip weg, moet je zelf nog alle speciale plekjes uitzoeken. Om er vervolgens achter te komen dat die plek online mooier is dan het lijkt of dat er juist massale drukte is. Dat is dan vanaf nu een zorg minder; Dream Away heeft voor jou alle verborgen plekken voor je bezocht en uitgezocht.

Wat heeft dit nu met Corona te maken zal je je waarschijnlijk afvragen? Alles en niets. Veel mensen kiezen door Corona en de opkomende Delta-variant toch voor een vakantie maximaal 2 uur met de wagen van huis. Als er dan iets gebeurt, ben je zo thuis en de ziekenhuizen in Nederland en België zijn uitstekend. Maar waar ga je naar toe? Wat is er te doen? Waar zijn de bijzondere mooie plekjes? Het mooiste terras? De beste wandelroute en de mooiste fietstocht? Op al deze vragen geeft Renske Jetten van Dream Away antwoord.

Waarom Dream Away?

Renske Jetten: “Ik heb zakelijk en privé veel gereisd en wat mij het meeste is bijgebleven, is dat wanneer ik al bijna naar huis ging, ik pas de leukste, mooiste en meest bijzondere plekjes had ontdekt. Dat inspireerde mij om een platform maken van reizigers voor reizigers, waar wij als Dream Away samen met de hoteliers, hun personeel en onze reizigers samen op zoek gaan naar het beste kopje koffie, de mooiste plek om een zonsopgang te bekijken, de beste muziek, het mooiste gebouw. Al deze plekjes verzamelen wij voor onze gasten/ reizigers en mailen wij hen voor vertrek. Ik speelde al jaren met deze gedachte, maar de Coronacrisis heeft mij het laatste duwtje gegeven. Ik betrapte mezelf erop dat ik bijna de hele wereld heb afgereisd maar eigenlijk nooit naar België of Nederland keek als vakantiebestemming. Door Corona werd ik gedwongen het dicht bij huis te zoeken. In het begin was ik zo verbaasd hoe mooi en aantrekkelijk de Benelux eigenlijk is. Ik durf met recht te zeggen dat België en Nederland de verborgen parels van Europa zijn. Heerlijk eten, goede koffie, prachtige uitzichten, een rijke historie en een zeer mooi fietsnetwerk. Maar ook wanneer je even helemaal wilt onthaasten biedt de Benelux hele mooie wellness mogelijkheden.”

Wat heeft Dream Away mij te bieden?
“Onze reizen worden in 4 of 5-daagse Volpension-arrangementen aangeboden. Dat is dus inclusief overnachting, ontbijt, lunch, diner, fles wijn, én alle verborgen plekken vooraf in je mailbox. Zonder verrassingen achteraf, gewoon genieten met alle zekerheid die je verwacht.”

 Hoe kan ik bij Dream Away reserveren?

“Je kunt heel simpel reserveren via onze website www.dream-away.be. Afhankelijk van de regels die worden opgelegd door de overheid kunnen de meeste arrangementen nog gewoon geboekt worden. De invulling zal iets anders zijn. De meeste van de hotels die wij aanbieden zijn ook in de vorige lockdown met inachtneming van de regels opgelegd door de overheid gewoon door gegaan. Diners werden op de kamer geserveerd. De hotels hadden de restaurant tafels op de kamers gezet zodat je als het ware een “inroom dining experience” had. Wij hebben hier hele positieve feedback over ontvangen. Ik ga er wel van uit dat de welness mogelijkheden dan weer aanzienlijk beperk worden. Maar wandelen, fietsen, cabrio tochten en heerlijk tafelen kan in veel gevallen toch gewoon doorgaan. Houdt onze social media en nieuwsbrief in de gaten voor win-acties & kortingen!”

Website: www.dream-away.be

Instagram: @dreamawayreizen

Facebook: @dreamawayreis