Logeren in een vuurtoren? Sinds kort kan het ook op het groene eiland La Palma, in een pareltje dat in 152 gebouwd werd en nog steeds in gebruik is. de vuurtoren werd gebouwd boven op de klippen van de Punta Complida. Denk: van op het 34 meter hoge terras neerkijken op de oceaangolven die uiteenspatten op de rotsen, een spektakel dat nauwelijks in woorden is te vatten.

Het Groene Eiland La Palma is zeer geliefd bij natuurvrienden, bij wandelaars en vooral bij rustzoekers. Je kan ongestoord genieten van de geweldige landschappen, de vulkanen, de nevelwouden, de baaien en lavastranden. Bij dit soort vakantie hoort een passend logies en ook die vind je gemakkelijk op La Palma. Er zijn bijvoorbeeld de rustige casitas rurales, kleinschalige accommodaties met een authentiek karakter, maar je vindt er ook andere, meer unieke verblijven, zoals de Faro Punta Complida, een vuurtoren in Barlovento, die sinds maart van dit jaar als logies is geopend, voorzien van alle luxe natuurlijk.

 

De meer dan honderd jaar oude Faro Punta Complida is een echte hideaway, perfect passend bij La Palma, La Isla Bonita.

Er zijn drie suites (1 voor 4 personen, 2 voor 2 personen) met uitzicht over de oceaan en zelfs vanuit elk bed kan je de Atlantic zien! Er is ook een keuken met het nodige kookmateriaal en indien gewenst bestel je bij de conciërge van de vuurtoren een ontbijt of reserveer je een diner bij kaarslicht in een restaurant in de buurt.

158 treden voeren naar de top van de toren en naar de Sky High Mini Bar waar je geniet van een aperitief en van het panorama. Het is mogelijk om bijvoorbeeld met de ganse familie of met een stel vrienden de vuurtoren in zijn geheel te huren. “Lighthouse Keepers for a Night”, dat spreekt alleszins tot de verbeelding !

Meer info: www.visitlapalma.es