Nog geen idee waar je volgende reis naartoe gaat en op zoek naar inspiratie? Goed nieuws: de paleispoorten van Brussels Expo slaan opnieuw open voor de 60ste editie van het Vakantiesalon.

Van 1 tot en met 4 februari ontdek je degelijke informatie, verrassende nieuwigheden en of-the-box-vakanties op het Vakantiesalon. Met heel wat exposanten vind je hier zeker inspiratie voor je volgende reis. Ieder jaar worden bijvoorbeeld nieuwe concepten ontwikkeld die inspelen op de snelle evolutie binnen de reissector.

Voor de editie 2018 zijn de nieuwe thema’s: cruises, welness en lokale keuken. Ook het Vakantiesalon speelt op deze trends in met een heel dorp gewijd aan cruises en plezierboten. Bovendien bouwen ze speciaal een jachthaven waar je je volgende trip op het water kan ontdekken. Ook wellness en ontspanning krijgen een ereplaats, en je kan er letterlijk proeven van je volgende vakantie in het nieuwe Cooking Theatre! Je volgt er culinaire demonstraties van exposanten en je laat je smaakpapillen de wereld rondreizen.

Het gastland van de 60ste editie is Thailand, de toegangspoort tot Azië. Het Thaise toerisme profileert zich meer en meer als een geschikte bestemming heel het jaar door. Tussen traditionele dans, films en de raad van specialisten vind je alles om aan je ontdekkingstocht te beginnen.

Wij mogen 50 duotickets weggeven! Vul onderstaand formulier in om kans te maken op duotickets. Deelnemen kan tot en met woensdag 24 januari. Veel succes!

Wedstrijdvraag: welk land is het gastland van het Vakantiesalon?