Een exotische, voorlaatste OOTD

109

30 OKTOBER 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

Er is volgens mij geen leuker gevoel dan voor je kast staan en de mogelijkheid hebben om in een gloednieuwe outfit te kruipen. (Oké, misschien is chocolade ietsje leuker, maar een nieuwe outfit is ook superleuk!) Je kan de nieuwigheid als het ware nog ruiken. (Misschien een idee voor een nieuw parfum? LOL)

IMG_0662

Ik ben namelijk dit weekend (familietrip naar de Ardennen) toch even bij Primark in Luik gepasseerd. Laten we gewoon zeggen dat de rekken leeggeplunderd zijn (niet alleen door mij hoor!). Heel veel volk, typisch, het is vakantie en alle mensen zijn plotseling vervuld met de drang om te gaan winkelen. Maar om mij moet je je geen zorgen maken. Hoewel vele mensen al geen zin meer zouden hebben om te shoppen in zo’n drukte, komt op zulke momenten mijn innerlijke leeuwin naar boven. Tijdens de solden is dat dikwijls nog erger. Ik zweer het je, ik denk zelfs dat ik ooit gegromd heb naar iemand. Dat is waarschijnlijk waarom ik altijd alleen ga shoppen. M’n vrienden zouden gewoon bang van mij worden. Terwijl het eigenlijk gewoon Survival of the Fittest is.

Zot doen, doet geen zeer hé.

IMG_0664

Nu, thema van vandaag: Azië! Ik ben namelijk bezeten van Azië! Prachtige cultuur, fantastische kleren én het eten, HET ETEN! Mmmm. (Ik ben gemakkelijk te pleasen, zoals je kan zien… Alé, soms toch…:) )

Als ik echter één aspect van hun cultuur zou moeten kiezen, is het toch wel de mode. Aziaten zijn erg modebewust, vind ik. Ze durven ook meer. Niet dat ze volledig Lady Gaga gaan, but they’re doing a pretty good job.

IMG_0665

Als ode aan hun modegeschiedenis, draag ik vandaag een kimono (Primark) (de korte variant, weliswaar) met een gewone zwarte top (C&A) eronder, de kimono spreekt immers al voor zich. Dan een grungy jeans (Primark) eronder omdat het nog altijd stoer moet zijn in Elineland en dan een stel sneakerwedges (Primark) omdat ik die graag draag. En als laatste toets: een drakenketting (Zara) om dat Aziatische toch nog wat meer flair te geven.

 

We zijn er bijna, mensen!

Tot morgen, voor de allerlaatste OOTD!

 

Eline Denys