Een nieuwe dag, een nieuwe OOTD

110

11 OKTOBER 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 9: Canary Casual

De herfst is in het land. Wat wil dat zeggen in België? Plotseling 10 graden kouder en stortregens. Getimede stortregens. Regen die besluit neer te storten wanneer ik de fiets moet nemen om me te verplaatsen. Ik zweer het je, ofwel heb ik echt geen geluk, ofwel heb ik daarboven iemand die me niet zo tof vindt.

Nu. Koude en regen betekent meer kleren aandoen. Daar zit voor mij de grote challenge. Hoe kleed je je warm, zonder eruit te zien als een Michelinmanneke? Normaal heb ik niet snel koud, dus was dat niet echt een probleem. Maar vandaag was mijn broek nat geregend, het was koud zowel buiten als binnen, dus Eline kreeg koud. Maar ik heb mijn les geleerd. Regenbroeken zijn uitgevonden voor een reden. Draag ze dus. (Ik zit naar mezelf te zwaaien met mijn vingertje.)

13 (Large)

IMG_9054 (Large)

Om niet helemaal depressief te worden van die k*tregen, heb ik wat happy geel in m’n outfit verwerkt. De zomer is immers nog niet zo lang gedaan, en het is goed voor onze moraal. Daaronder een oversized wit T-shirt van H&M en dan nog een zwarte broek van C&A. Voor mijn comfort, comfortabele Vans. Want geef toe, iedereen heeft ze, dus waarom ik niet he! (MEELOPER, MEELOPER!) Ik weet het, ik ben zwak. ^^

Tot maandag,
Eline Denys