Een spinnende OOTD!

106

24 oktober 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee. IMG_0070

OOTD 18: Salem

Voor wie het nog niet doorhad, (niet dat je er al naast hebt  kunnen kijken) ik ben een fan van katten. Misschien is het omdat ik een leeuw ben van sterrenbeeld, of omdat ik misschien een kat was in mijn vorig leven. I don’t know… Ik zou eigenlijk wel een kat willen zijn in mijn volgend leven. Welk luxeleven hebben ze wel niet. Slapen, eten, dutje, geknuffeld en gestreeld worden, slapen, eten, slapen. Dat is toch hoe mijn katten leven. Verwende nesten.

IMG_0091

Vandaag dus een high-waisted pencil skirt (New Look) met tof patroontje, een beanie (ASOS) om m’n bad-hair-day te verbergen, sexy botjes(H&M) en m’n kattenshirt, omdat het thema van vandaag katten is, voor degene die dat nog niet doorhadden… Dit shirt (H&M) is toch fantastisch? Het doet mee een beetje denken aan Salem, de kat van Sabrina, The Teenage Witch. Al wie dit programma kent, proficiat, je bent officieel cool. Degene die het niet kennen, kom vanonder die rots!

IMG_0092

Het is door Salem dat ik altijd een kat wilde en dan uiteindelijk ook gekregen heb. Man, ik was zot van die serie. Great, we gaan weer de nostalgische toer op. Excuseer me als ik dramatisch een traan wegpink. *pinkt traan weg*.

Eline’s wijsheid van de dag: Wie ook van het verleden geniet , leeft dubbel. – Martialis

Tot morgen!

Eline Denys