Een voorsmaakje

206

1 FEBRUARI 2013 | Elke maand mogen we het één keer van de daken schreeuwen: ZONDAG STEPSDAG! Overmorgen is het weer zo ver: tijd voor een nieuwe Steps! Deze maand staat ons magazine in het teken van wonen en interieur.

coverfeb

Wij maken je alvast warm voor volgende onderwerpen…

Het zotte huis van Roos Van Acker
Roos Van Acker springt binnenkort Uit De Kast bij vtm. Maar eerst vertelt ze in Steps over haar te zotte huis, haar dromen, werk en karakter. “Ik zie graag mannen én vrouwen. En mijn huis!”

Lege muren verdienen kunst
Geen sex on a plate, maar wel kunst aan de muur voor creatievelingen Thomas Madoe en Edmond van Steenberge. In 2011 richtten zij MTWalls op. Hun doel? Weg met saaie, lege muren! Hun middel? Kwaliteitsvolle én betaalbare fotografie.

Love is in the Steps
14 februari komt er aan. V-day! Wij geven je liefdevolle tips om van je huis een soase van romantiek te maken. Van klassiek design tot hebbedingen met een knipoog… Love is in the room!

Win een cruise op de Middellandse Zee
Cruises zijn trendy en met het geweldige aanbod van prachtige vaarroutes en imposante schepen, is er geen enkele reden om dit jaar niet van een vakantie op zee te genieten… En daarom geven wij een cruise weg op de Middelandse Zee! Zeven dagen! Voor twee personen! Uitroepteken!

Op de modieuze schoot van Eva Daeleman
We love Eva Daeleman, we do! Nogal wiedes dus dat we wild zijn van haar modecollectie bij VILA. Wonderwoman Eva Daeleman is nu ook letterlijk in de mode en dat verdiende een interview. “Love life & keep smiling.” Het is sindsdien ook ons levensmotto…

Anderhalf jaar lachen met Wouter Deprez
“Ik wil graag in Zuid-Afrika gaan spelen.” Maar voorlopig blijft Wouter Deprez – gelukkig – nog even in België.  Vanaf 9 februari doorkruist hij voor anderhalf jaar het Vlaamse land met zijn nieuwe show ‘Hier is wat ik denk’. Wij strikten de komiek voor een interview en gaven onze lachspieren alvast een voorsmaakje.

De wondere woonboot
In een boot wonen? Bram en Evelien doen het. Steps mocht binnenkijken in hun wondere woonboot. Het koppel voelt er zich als een vis in het water. Hun speciale nestje is er dan ook één uit de duizend. Gedurfd, maar 100% geslaagd!

Deze Steps verschijnt op 3 februari. Ons magazine is gratis te verkrijgen (samen met De Zondag) bij de bakker, via  een selectief netwerk (o.a. Delhaize, kappers, horecazaken) en op de iPad. Ook op deze site kan je alle edities online lezen.