We Can Dance…met Eleven Paris

154

6 AUGUSTUS 2014 | Dit weekend trekken wij naar het strand van Zeebrugge om uit de bol te gaan tijdens de tweede editie van het hippe electrofestival WECANDANCE. Wat we zullen aantrekken tijdens deze muzikale tweedaagse? Enkele stukken uit de speciale festivalcollectie van Eleven Paris natuurlijk!

Het elektronische muziekfestival WECANDANCE is hip en trendy en daar hoort een even hippe festivalcollectie natuurlijk. Vorig jaar werkte het strandfestival nog samen met het Belgische Filles à Papa, dit jaar stelde het Franse label Eleven Paris om coole collectie samen.

Thema van het festival dit jaar is het Oude Egypte en dat heeft Eleven Paris doorgetrokken naar de capsulecollectie. Het geheel bestaat uit een unisex sweater en T-shirts voor dames en heren, voorzien van gouden prints en het opschrift ‘WECANDANCE14’ op de rug.

ELEVENPARIS_FIXWERON_SWEATER_BACK_70euro ELEVENPARIS_FIXWERON_SWEATER_FRONT_70euro ELEVENPARIS_WEGLIF_M_BACK_50euro ELEVENPARIS_WEGLIF_M_FRONT_50euro ELEVENPARIS_WERRONW-BACK_50euro ELEVENPARIS_WERRONW-FRONT_50euro

De T-shirts kosten 50 euro, de sweater 70 euro. Te koop vanaf 7 augustus bij Eleven Paris in Brussel,

Aan de T-shirts hangt een prijskaartje van vijftig euro, een sweater heb je voor zeventig euro. De collectie wordt in beperkte oplage gemaakt en zal exclusief te koop zijn op de ELEVENPARIS x WECANDANCE stand van het festival. Tot 10 augustus zijn er ook enkele collector’s exemplaren te winnen op de sociale netwerken van Eleven Paris.

WECANDANCE, dat geïnspireerd is door grote broers Coachella en Burning Man, biedt gedurende twee dagen en een nacht een ervaring buiten de tijd en ruimte aan, met een mengeling van muzikale ontdekkingen, dance, kostuums en kunst in een idyllisch kader met een prachtig decor dat dit jaar geïnspireerd is op het Oude Egypte. De muziekprogrammatie is eclectisch en feestelijk, bedoeld om voor een glimlach te zorgen bij de festivalgangers. Allen daarheen dus! 🙂

NINA TACK