Elfi’s Choice: nagellakjes om blij van te worden

105

Elfi De Bruyn, het 29-jarige Vlaamse boegbeeld voor nail art en self-esteem koos uit  The Body Shop’s Colour Crush Nail Collection haar persoonlijke favorieten en ziehier: de nagellakjes ‘Elfi’s Choice ‘ zijn geboren!

 

Elfi stelde twee sets samen die elk uit drie onweerstaanbare kleuren bestaan: de Happy Pastels (met de kleurtjes Got the Blues, Mint Cream en Peach Babe) en de Frosted Basics (met de kleuren Chocolate Cutie, Smokey Rose en Frosting Fancy).

NailColourKitElfisChoice

“Nail art is niet alleen fun, het geeft ook aan hoe jij je voelt en wie je bent. Speels, strak, vrolijk van karakter of lekker stoer. Wat je ook kiest… Just be happy, be YOU!”, zegt Elfi.

The Body Shop benaderde deze happy blogster (check out haar blog Glam at heart!) en schrijfster van 2 succesvolle Happy Nails-boeken vanwege haar bijzondere verhaal en haar betrokkenheid in de bescherming van dieren. De samenwerking met Elfi is tevens een oproep aan alle meisjes en vrouwen om zich uniek te voelen en tegelijkertijd te laten zien dat ‘feeling good’ en ‘doing good’ hand in hand kunnen gaan. Een deel van de opbrengst gaat dan ook naar een nieuw initiatief, door Elfi zelf gekozen: de zeehondencrèche Westvoorne.

“Ik kreeg vroeger bij de scouting de totemnaam zeehond”, legt Elfi uit. “Hét moment waarop ik voor de eerste keer waarden of karaktereigenschappen toegekend kreeg waar ik trots op kon zijn. Ik had weinig vriendinnen op school en werd gepest. Diezelfde zomer vond ik op het strand een aangespoelde babyzeehond en belde ik de
reddingsbrigade op. Ik had mijn totemnaam niet voor niets gekregen!

Elfi6arm

De Happy Nail-sets zijn verkrijgbaar in alle The Body Shop-filialen (vanaf 3 november) en kosten 15 euro/set.

Wil je graag creatief met de nagellakjes aan de slag? Klik dan hier voor een stap-per-stap tutorial.