Elines Outfit of Today

239

2 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 2: Il fiore della vita

flore1
Dag twee en direct al een speciale-gelegenheid-outfit. In dit geval een outfit voor een babyborrel voor de lieve Léon. Dus heb ik serieus mijn best gedaan en gekozen voor deze elegante bodycon. Want je moet tegenwoordig ook opgekleed zijn voor baby’s! They’re watching us…

Een bodycon (fancy woord voor nauw aansluitend) is voor veel vrouwen iets afschrikwekkends, aangezien het ieder putje en rolletje toont. Toch is dit kleed van Asos heel wat minder verhullend dan ik verwacht had. Dit kleed was namelijk ook mijn eerste echte aankoop online en dan kies ik voor zo’n risicovol stuk. What can I say,  I too like to live dangerously.

flore2
Dan zie ik zo’n foto van een ongelooflijk mager model en dan kan ik toch nergens anders aan denken dan: “Man, volledig mijn lichaamsbouw… NOT!” en dan begin je te panikeren. “Oké, het is een mooi kleed, en er zijn duidelijke instructies om je juiste maat te vinden, maar wat als?” Ik kan toch niet de enige zijn die daaraan denkt als ik iets koop op het internet? “Wat als het niet mooi is, wat als het me dik maakt, hoe zit die return policy in elkaar, dat gaat zoveel moeite kosten… blablabla en Eline ziet het niet meer zitten. I can’t help it, I’m dramatic.

flore5 flore3 flore4
Toch ben ik ervoor gegaan en kijk eens naar het resultaat. What a beauty! (wink wink) Ik heb ook nog gekozen voor vintage oorringen om het geheel wat af te werken en een witte clutch, waar ik al mijn vrouwenafval in kwijt kan geraken.

Vrouwen he…

Tot morgen!

Eline Denys