Elke dag een geschenkje

93

2 DECEMBER 2013 | Cadeaushoppen is soms hard labeur. Daarom steken wij een (shop)handje toe en posten wij heel december lang elke (week)dag een originele cadeautip. De prijzen van de geschenken gaan van laag naar hoog, zo is er een plaatsje onder onze boom voor elk budget. Wij wensen je alvast veel kies- en koopplezier!

We beginnen bescheiden op deze eerste maandag van december. Dit cadeautje is het allergoedkoopst, want je maakt het helemaal zelf!

apairandaspare

Copyright: a pair & a spare

De Australische DIY-blogger Geneva Vanderzeil geeft het goede voorbeeld op haar blog ‘a pair & a spare‘. Meer dan het ouderwetse servies dat je van je oudtante erfde en wat superlijm heb je niet nodig om deze juwelendisplay te maken.

Nog niet tevreden over de omvang van je geschenk? Ook de juwelen voor op je plateau maak je gemakkelijk zelf met de hulp van online doe-het-zelvers (tutorials vind je bijvoorbeeld hier en hier). Voor lekkerbekken kan je je project ook tot een taartenstandaard herdopen. Goed nieuws, want ook cupcakes maak je makkelijk zelf!

Veel succes en tot morgen!

Ine D’hoe