Enthousiast in vijf dagen! (4)

35

Nothing great was ever achieved without enthusiasm. Het is het levensmotto van Johan Driessens en misschien binnenkort ook van Onze Man op de redactie. Johan is een inspirerende coach die een lees- en doeboek uitbracht die je enthousiaster laat leven. In 5 dagen! En dat is hij dus aan het testen…

Oh, wat vliegt de tijd. *Tuurt nostalgisch in de verte* Dag 4 al met het boek ‘Enthousiaster leven in 5 dagen’. Zal ik morgen dan eindelijk euforisch enthousiast zijn? Ben ik morgen gelukkig tot het einde der tijden? Wordt 26 oktober 2012 een dag om nooit te vergeten? Nee. Zo werkt het niet, heb ik net gelezen én geleerd. Jammer.

Ja, maar… Hoe? Wat? Waar? Waarom? Rustig blijven, beste blogvriend, de eerste honderd pagina’s van het boek schetsen in feite de theorie. Het geeft je inzichten in wat enthousiasme is en wat jij eventueel wil veranderen in je leven. Vanaf pagina 111 – zo weet ik nu – komt de auteur to the point. Je kan pas écht enthousiast worden als je zijn stappenplan volgt. Hoe die heet? De SMILE-techniek!

In de volgende hoofdstukken zal Johan de vijf technieken uitleggen die je moet volgen om enthousiast te worden. Met elke techniek ben je één dag bezig. Na vijf dagen (en dus  vijf technieken) belooft hij bij iederéén een enthousiasme-boost.

Dus morgen, mijn dag 5, begint het eigenlijk pas echt. Benieuwd hoe het zal lopen? Ik ook…

Het lees- en doe-boek ‘Enthousiaster leven in 5 dagen’ is volgens auteur Johan Driessens een must voor iedereen die een enthousiaster, gelukkiger en kwalitatiever leven wil leiden. Wil jij het net als ons proefkonijn proberen? Bestellen kan hier!