Heb jij altijd al eens gek willen doen met lippenstift maar heb je te weinig ervaring om er iets moois van te maken? Dan kan de nieuwe Pure Color Love-collectie van Estée Lauder nog wel eens van pas komen. Kendall Jenner – introductie is hier niet nodig – is het gezicht van de collectie. Wij zijn alvast enthousiast.  

De nieuwe collectie telt 30 kleuren en heeft 4 finishes. Ultra mattes, edgy cremes, shimmer pearls en cooled chromes. Wat deze collectie volgens ons zo uniek maakt, is dat ze ideaal zijn om mee te experimenteren. Layered, monochrome of ombre lippen? Voortaan doe je het zelf.

Zo creëer jij zelf de perfecte layered look:

  1. Kies twee verschillende lipkleuren of finishes.
  2. Breng 1 tint aan op de bovenlip en 1 tint op de onderste.
  3. Beweeg je lippen zachtjes over elkaar om de kleuren te vermengen.

In deze video krijg je alvast enkele leuke kleurencombinaties.

Laat je het toch liever eerst door een professional doen? Dan komen de beauty experts van Estée Lauder naar je toe. Van 15 tot en met 29 april reizen ze met de mobiele make-upstudio door België en Nederland. Daar worden jouw lippen voorzien van een complete make-over. Kijk op www.lovelipremix.be om te zien wanneer de studio bij jou langskomt.

Vergeet daarna niet om een selfie te maken en die te posten op Instagram met de #LoveLipRemix en #Esteelips. Zo maak je ook nog eens kans om alle 30 kleuren van de nieuwe lijn aan jouw make-upcollectie toe te voegen.

20 kleuren uit de volledige collectie zijn verkrijgbaar voor 25.87 euro bij alle Estée Lauder verkooppunten en op www.esteelauder.be. De 10 laatste kleuren zijn exclusief verkrijgbaar in gelimiteerde editie aan de Estée Lauder-counter van Galeria INNO en online.

Bron foto’s: Estée Lauder.