Even heen en weer naar Ibiza? Neem deel aan deze unieke testvlucht!

212

Corendon start vanaf het zomerseizoen 2016 met een vakantieaanbod op Ibiza en viert dat met een heuse stunt: maar liefst 189 Belgen krijgen de kans om een dagje mee te reizen naar Ibiza en te proeven van al het leuks dat het Spaanse eiland te bieden heeft.

 

Portinant

De daguitstap gaat door op dinsdag 27 oktober. Het vertrek van de testvlucht staat gepland om 06:40 uur ’s ochtends. Bij aankomst in Ibiza omstreeks 09:00 uur zal er eerst een bezoekje gebracht worden aan Ibiza-Stad. Hier kun je een kopje koffie drinken, shoppen en de stad verkennen.

Daarna staat er een kleine eilandtour op het programma. Deze eindigt bij de populaire badplaats San Antonio, waar je heerlijk kan genieten van de laatste warme zonnestralen van het jaar of een frisse duik kan nemen in de Middellandse Zee.

Afsluiten wordt gedaan met een sunset cocktail en diner begeleid door de tunes van een lokale deejay. Omstreeks 22:00 uur vertrekt het vliegtuig terug richting Brussels Airport waar je om 00:30 uur aankomt.

Harbour in Ibiza town, Ibiza island, Spain

“In Nederland organiseren we al langer dergelijke testvluchten”, zegt Atilay Uslu, oprichter Corendon. “Het is een leuke manier om een nieuwe bestemming aan te kondigen en meteen onze klanten te laten kennismaken met de troeven van die bestemming. We vergelijken deze actie met een proefrit in een auto die je misschien wilt kopen. Een vakantie is immers een grote uitgave en zo kun je er zeker van zijn dat wat je boekt ook daadwerkelijk aan alle verwachtingen voldoet en bij je past. Het is de eerste keer dat we een testvlucht organiseren in België, dus wij hopen dat we evenveel positieve reacties mogen ontvangen als op onze vorige proefreizen in Nederland.”

Wil je kans wil maken om een dagje Ibiza mee te pikken, schrijf je dan vlug in via www.corendon.be/ibiza. We duimen dat je erbij bent!

Met de testvlucht hoopt Corendon de Belg alvast warm te maken voor de nieuwe bestemming die vanaf april 2016 met rechtstreekse vluchten vanuit Brussel wordt aangeboden. Het vakantieaanbod op Ibiza is vanaf 1 november boekbaar via www.corendon.be.

Playa-den-bossa

Corendon-vliegtuig