Stip alvast zaterdag 12 oktober in je agenda want dan komt Steps naar Kortrijk!

1072

Voelen, proeven, ruiken en proberen op de Steps Experience Day. Jouw favoriete magazine trekt eropuit en komt op zaterdag 12 oktober naar Kortrijk om jouw shoppinguitje enkele niveaus hoger te tillen.

  • Shopping route

Voor de Steps Experience Day stippelden we een shoppingroute uit langs toffe winkels en straten. Op verschillende plaatsen valt er iets te beleven (denk: proevertjes, binnenkijken in een juweelatelier, handverzorging, maquillage, …) én kan je op influencers Jeremy Vandoorne, Tessa Verdonck en Chanelle Mulier botsen die ook de experiences uittesten en hun ervaringen delen op hun Instagrampagina (@jeremyvandoornexavierrox,  @tessa_verdonck en @chnllmulier).

  • Steps HQ – Veemarkt

Kom ons gerust ook even hallo zeggen aan onze headquarter op de Veemarkt. Draai er aan het rad van fortuin en win mooie prijzen (cinematickets, totebags, foodie bons, …), ga er op de foto met onze instagrammable Steps car of ontdek er de nieuwste ecologische auto’s op onze Car Expo!

 

 

Op date met Jeremy Vandoorne (Xavier uit ROX).
Jeremy is aanwezig op de Car Expo van 10u30 tot 13u. Kom langs om een praatje te maken!

Wil je meer tijd met Jeremy? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een van de 7 Car Dates. Klik hier om deel te nemen!

 

 

  •  Steps Bike

De hele dag rijden er ook Steps-dames met de Steps-fiets doorheen het centrum. Aarzel niet om hen tegen te houden; ze trakteren je op een lekker drankje.

Tot zaterdag!