Extra (leuke) service op Steps Shopping Day in Ieper

192

Hou je van mode én gezelligheid, dan is Ieper op zaterdag 2 mei the place to be!
Er is weer een Steps Shopping Day… mét treintje!

 

Vorig jaar was de zon van de partij op de Steps Shopping Day in Ieper. Hopelijk is het dit weekend weer van dat!

Shoppen is een feest en dat is absoluut het geval tijdens de Ieperse Steps Shopping Day! Mooie kortingen, fijne attenties, leuke extraatjes en een streepje animatie vormen gewoontegetrouw de ingrediënten van deze familiale shoppingdag. Voor het vierde jaar op rij al nodigen Steps en heel wat Ieperse handelaars je op zaterdag 2 mei opnieuw graag uit op dit gezellige shoppingfeest.

Aangezien Wings for Life de nodige logistieke ingrepen moet uitvoeren voor hun run op zondag 3 mei, zijn de parkeerplaatsen op het Sint-Maartensplein, de Grote Markt en de Kolve op zaterdag niet beschikbaar. Maar geen nood, Stad Ieper, de vzw Centrummanagement en Unizo weten hier perfect een leuke mouw aan te passen. Tussen 10 en 18 uur zal een treintje de bezoekers op de randparkings oppikken en naar het centrum voeren. Uiteraard worden de klanten na hun drukke en geslaagde shoppingavontuur weer naar hun wagen teruggebracht, inclusief hun nieuwe aanwinsten! En wie Ieper op een andere manier wil verkennen kan een ritje wagen met een paardenkoets. Opstappen kan aan de bushalte op de Grote Markt.

De volgende parkings blijven beschikbaar: Esplanade, Neerstad, Minneplein, Stationsplein, Leopold III-laan, Colaertplein, Tulpenlaan (achter station), Goederenstation en Rijselsepoort. Op dit plannetje wordt alles nog eens overzichtelijk in beeld gebracht.

ieper2