Eye of the tiger… No, Leopard! (OOTD)

182

 

 

15 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

Wie is er geen fan van Johnny Depp? Niemand. Goed zo! 😉 Als ik denk aan Johnny Depp, dan zie ik hem altijd voor me als Jack Sparrow. Man, piraten zijn sexy. Daarom vandaag deze piraten-geïnspireerde outfit. Eigenlijk is er maar één deel van mijn outfit piraatachtig, maar ja. We kunnen niet iedereen gelukkig maken hé.

1234

Barokhemden dus. You love them, or you hate them. Ik moet iets bekennen. Ik was eerst geen fan. Te veel frullen. Nu? Superfan. Waarom? Piratendingen zijn hip! Superhip! Gouden oorringen, slouchy broeken én dus ook hemden met frullen!

Het is voor mij ook dé gelegenheid om te doen alsof ik een piraat ben. Ik ben nog maar 22, dus ik mag eigenlijk nog zot doen. Mijn innerlijk kind triomfeert!

Hoewel ik betwijfel dat Johnny Depp/Jack Sparrow mijn bloes zou dragen met luipaardprint (vintage), doe ik dat wel. Ik mag dan wel geen piraat zijn, ik ben wel nog altijd een fashionista! Maar ik blijf erbij, ik zou fantastisch staan met een ooglapje, al zeg ik het zelf.

123

Omdat ik nog altijd moet gaan werken, moeten we wel een beetje serieus blijven. Daarom een zwarte blazer (Bershka) om elegant te blijven en een zwarte broek (C&A), gewoon omdat zwart awesome is. Zwarte botjes (H&M) die mijn benen langer maken, zijn altijd leuk. En als finishing touch luipaard oorringen (tante), aangezien het thema luipaard/piraat is.

45

56

1382978_10202231223684680_1794882491_n

En de luipaardprint komt ook nog eens terug in mijn nagels! Fan?

Tot morgen!

Eline Denys