Met het druilerige lenteweer van de komende dagen in het vizier, tippen we graag de meest fashionable én waterproof trend van het moment: regenlaarzen. Kort of tot net onder de knie: met deze hippe laarsjes trotseer je elke storm, modderpoel of regenbui die op je pad komt.

Schoeisel dat comfy, mooi en bovendien ook nog eens waterproof is: daar maken wij een vreugdesprongetje voor. Luxelabels zoals Bottega Veneta en Philosophy stuurden de modellen de runway op in coole rubberlaarsjes. Maar ook meer betaalbare merken hebben regenlaarsjes in alle kleuren en modellen.

Regenlaarzen zijn er in lange, stoere modellen tot net onder de knie of in sporty kortere modelletjes met een handige elastiek aan de zijkant voor extra comfort. In mat crème, glimmend zwart, een fris kleurtje of glitters: you name it! De tijd van de klassieke regenlaars is nu écht wel voorbij, het is een echt fashion item geworden.


(foto Getty Images)

Oh zo gemakkelijk te combineren
Met zo’n basic laars kan je qua outfits echt alle kanten uit. Hoge regenlaarzen staan fantastisch onder een kort jurkje of rokje met blote benen (nu het nog nét kan) of met een strakke jeans en een grofgebreide oversized sweater. Korte laarsjes zijn dan weer leuk onder een jeans met een stijlvolle mantel of een oversized blazer. Maar eigenlijk is de styling echt een no brainer, want er is weinig waar deze fantastische laarsjes niet bij passen!

 

 

View this post on Instagram

 

Finally coat season🖤

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

View this post on Instagram

 

My fav kind of Sunday ♥️

A post shared by Veronica (@veronicaferraro) on

 

View this post on Instagram

 

Afternoon at the museum ❤️

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

(omslagfoto Getty Images)