Final Countdown: outfit 19

140

25 oktober 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 19: Spiked

Toen ik nog in het lager zat (een lange tijd geleden dus) zijn we voor de verandering naar Technopolis geweest. Één van de leukere schoolreizen… Ik weet nog dat ik daar heel impulsief een eekhoorn knuffel gekocht heb, genaamd Mr. Fluffles (ik geef al de dingen in mijn omgeving een naam, nog een raar weetje over mij), omdat ik ervan overtuigd was dat eekhoorns mijn ding waren. Ik ging door een experimentele fase… Je m’excuse!  Wie koopt er nu een knuffel in een technologisch-gericht speelpark? Ik dus… Het doet geen zeer om zot te zijn, toch?

Wat ze daar ook hadden, was een spijkerbed. Ik was toen al een blèter, (eens een blèter, altijd een blèter), dus ik durfde daar niet op gaan liggen. “Het gaat zeer doen!” Ik zie het mezelf nog zeggen. Maar peer pressure bestond toen ook al en nadat al mijn vriendinnen erop waren gaan liggen, voelde ik mij genoodzaakt om hetzelfde te doen. Achteraf moet ik toegeven dat het eigenlijk best wel leuk was, het kietelde zelfs een beetje. Ik denk dat daar mijn liefde voor spikes begonnen is en kijk waar we vandaag zijn! Looking all fancy  met een blazer met spikes op de schouders!

IMG_0130

Ik had deze blazer (Zara) al lang in de gaten en heb hem dan toch uiteindelijk in de solden gekocht. Leve de solden! De broek moet natuurlijk bij de blazer passen, dus gaan we daar ook voor zwart en dan een gewoon, chill, grijs topje (H&M). Heel weinig accessoires (H&M/New Look),  de spikes zijn al fel genoeg. En dan comfortabele, gloednieuwe sneakers ( TRENDALERT!) (New Look). Enjoy it, while it lasts! ^^

Prettig weekend!

Tot maandag!

Eline Denys