Activiteits- en fitnesstrackers zijn nu al dé hype van 2016, en wij hebben er zopas eentje gevonden die bij elke outfit past: de Fitbit Alta.

De stappen die ik zet (of niet zet), hoeveel trappen ik doe, hoeveel calorieën ik naar binnen werk én verbrand… ik geef toe: dol ben ik op dergelijke informatie! Het brengt mijn gezondheid in kaart én het motiveert mij om beter te doen. Vandaar ook mijn fascinatie voor fitnesstrackers, en als ze er nog mooi uitzien, ben ik helemaal verkocht.Mijn nieuwste favoriet? De Fitbit Alta, een elegante fitnesstracker die perfect aanpasbaar is aan je persoonlijke stijlvoorkeuren.

We zetten de belangrijkste functies even op een rij:Reminders to Move helpt je actief en in beweging te blijven. Met korte positieve signalen moedigt Fitbit Alta je aan om elk uur minstens 250 stappen te zetten (circa 2 à 3 minuten wandelen), en beloont het je met een melding als je dat doel bereikt.SmartTrack automatische activiteitsdetectie is een slimme en makkelijke manier om je oefeningen te monitoren en te zien hoe je bewegingsoefeningen kunt inpassen in je dagelijks leven, waarbij je credits krijgt als je je weekdoelen haalt.Wekelijkse bewegingsdoelen in de Fitbit® app stimuleren je om een praktisch en efficiënt bewegingsplan te maken en te volgen dat bij jou past. De doelen worden dagelijks gemonitord en getoond in de app, met een weekdoel voor het aantal dagen dat je wilt trainen, zodat je zelf verantwoordelijk blijft.24-uurs activiteits- en slaapdetectie geeft je de nodige real-time health en fitnessstatistieken die je nodig hebt om je vooruitgang te meten en gemotiveerd te blijven om je doelen te halen. De functie toont je naast de actuele tijd ook gezette stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en aantal actieve minuten. Met de Fitbit-app kun je zien hoe lang en goed je hebt geslapen, en kun je stille trilsignalen instellen om je te laten wekken.En de looks: je kunt de Fitbit Alta tracker eenvoudig afstemmen op je eigen stijlvoorkeuren en zo voor elke gelegenheid de perfecte match creëren: de kast heeft een handige klikconstructie, zodat je voor je werk een sjieke stalen band kan kiezen, om die bij thuiskomst in te ruilen voor een sportieve polsband. Leuk om te weten ook: Tory Burch for Fitbit Alta is de nieuwe uitbreiding op de populaire Tory Burch for Fitbit accessoirecollectie waarmee je je Fitbit Flex een supersjieke makeover geeft. Fitbit en Tory Burch komen binnenkort met speciale ontwerpen voor de Fitbit Alta, zodat je je fitnesstracker op de meest unieke manieren kan stylen. 

Hebben? Je kunt ’em nu al online bestellen, in de winkels is hij vanaf maart verkrijgbaar (samen met de onlangs aangekondigde en bekroonde Fitbit Blaze Smart Fitness Watch). Nu alleen nog het kleurtje kiezen!

Fitbit-Alta_Workout-3 Fitbit-Alta_Workout-2 Fitbit-Alta_Luxe-Stainless-Steel_Silver_Bangle_Clock_Flower Fitbit-Alta_Luxe-Leather_Graphite_Clock Fitbit-Alta_Luxe-Leather_Blush-Pink_Text-Notification

 Fitbit-Alta-_Classic-Fitness_Teal_Calories-Burned Fitbit-Alta_Classic-Fitness_Plum_Steps Fitbit-Alta_Classic-Fitness_Blue_Distance Fitbit-Alta_-Classic-Fitness_Black_Active-Minutes