The flowers of today

108

16 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

 

IMG_9094

OOTD 12: Fleur de sel

Ik geef toe. Na al deze OOTD’s ben ik tot het besef gekomen dat ik veel blazers heb. Het is gek dat je dat niet beseft wanneer je ’s ochtends zit te stressen omdat je maar niet kan beslissen wat je moet aandoen, terwijl je kleren genoeg hebt om uit te kiezen. Ik zeg daarbij wel dat er altijd meer kleren bij kunnen. De dag dat ik zal toegeven dat ik te veel kleren heb, zal nooit komen. Er kunnen er immers altijd meer bij. ALTIJD!

Dus blazertijd vandaag (ik zou eigenlijk een eigen blog kunnen wijden aan al mijn blazers, maar dat ga ik jullie besparen). Het is er eentje met bloemetjes. Ik voel de herfstblues komen, dus de harde middelen worden ingezet. Fleurige, kleurige bloemetjes om die deprimerende regen te vergeten. Vandaag is het voor het ogenblik nog droog, laten we hopen dat dit zo blijft tegen dat ik naar huis moet. Please, weergoden, bespaar me de miserie, ben namelijk weer mijn regenbroek vergeten. Knoop het in jullie oren mensen, ouders hebben altijd gelijk. Erg dat ik het moet toegeven, maar het is gewoon zo.

IMG_9099

IMG_9124

De blazer is vintage, ik heb hem gevonden in een klein vintagewinkeltje en het was een koopje (om het er nog wat meer in te wrijven). De blouse is van C&A, want iedereen zou een witte blouse in zijn kast moeten hebben. De rok is van H&M, om de outfit wat klasse te geven. De ketting van H&M/Mama, waar ouders allemaal goed voor zijn hé – juwelen ‘lenen’ :). En botjes van New Look. Ringen (H&M) voor mij zijn zeldzaam, ik kan ze namelijk niet verdragen, maar toch blijf ik ze kopen. IMG_9101

Ik weet het, ik heb een probleem.

Tot morgen!
Eline Denys