Deze trendy meubelen passen echt óveral

313

Een mooie, stijlvolle stoel of sofa kopen is altijd een lastige opgave. Het meubilair moet aan al jouw zware eisen voldoen. Gelukkig kan je alvast je slag slaan op vrijdag 1 mei op de jaarlijkse stockverkoop StockOff van Belgische merk Sixinch. Het merk specialiseert zich in de nieuwste trendy foamcoating meubels. Allen snel daarheen dus!

De nieuwe Offshore collectie bevat heel wat opvallende, frisse kleuren. Maar er zijn ook vintage Louis XIV fauteuils in de collectie terug te vinden. Pieter Jamart en Michel Sels die het bedrijf oprichtten, hebben alles de laatste jaren internationaal enorm uitgebreid. Van het MAS in Antwerpen tot het Centre Pompidou in Parijs. Ondertussen zijn er ook licentiecontracten met Spanje, Italië, Japan en de Verenigde Staten maar nu staan ook de Filipijnen op het punt om veroverd te worden.

One-of-a-kind meubels

Een foamcoating meubel is handgemaakt uit polyurethaan dat makkelijk in verschillend maten en vormen gesneden kan worden. Daarbovenop wordt een laagje zachte rubber, de coating, aangebracht. Zo’n zetel kan je eigenlijk overal een plaatsje geven. Het is trendy in de woonkamer, in de slaapkamer of in de kinderkamer, … zelfs buiten. Je kan ook de kleuren van het rubber aanpassen aan de tinten die het beste passen in de omgeving. Ieder stuk uit de foamcoating collectie is eigenlijk een one-of-a-kind meubel.

Praktisch: Op vrijdag 1 mei is er de heuse stockverkoop in Singel 7 in Kontich. Iedereen is welkom van 9 tot 18u. Kortingen tot 50 à 70%. Bij nieuwe bestellingen 50% korting. Let op: alleen contant geld wordt aanvaard.

Foamcoating3

Foamcoating5

Foamcoating6

Foamcoating7

Foamcoating8
Foamcoating9

 

OFFSHORE-04