Een stralende huid en perfecte make-up? Dat begint met een goede basis, zijnde de perfecte foundation. Deze oogt natuurlijk, voelt vederlicht aan maar bedekt toch alle oneffenheden en vlekjes.

Met Le Radieux pakt Yves Rocher uit met de eerste ‘Antipollution Foundation’ die zorgt voor een stralende huid. De formule zorgt voor een egale teint en verfijnt de huidstructuur. Uniek is dat Le Radieux ook beschermt tegen vervuiling, met dank aan het ingrediënt Aphloia. Bij regelmatig gebruik ziet je er dag na dag frisser, stralender en minder dof uit, en dat is precies wat je wil! De textuur van deze foundation is bovendien fijn en vloeibaar, je voelt nauwelijks dat je een foundation draagt, terwijl dezetoch voor een perfecte dekking zorgt.

Belangrijk bij het kiezen van een foundation, is de juiste kleur. Kies vooral geen foundation die donkerder is dan je natuurlijke huidskleur, dat zorgt voor een maskereffect en wil je absoluut vermijden. Het best kun je de foundation testen op je kaaklijn, voorhoofd en je wang. De kleur die het minst zichtbaar is op deze plaatsen, is perfect voor jou.

Le Radieux is verkrijgbaar in 30 tinten; het vinden van de juiste kleur is hierdoor een piece of cake!

Goed om weten: Le Radieux bevat 86% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is alcoholvrij, veganistisch en komt in een recyclebare glazen fles. Het karton voor het doosje is afkomst van duurzaam beheerde bossen.

ZO GEBRUIK JE LE RADIEUX
* Voor een lichte dekking dep je kleine hoeveelheden foundation op je voorhoofd, wangen, neus en kin.

* Strijk vervolgens vanaf het midden van het gezicht naar buiten en tot aan de hals glad met een borstel of met je vingers.

* Herhaal de applicatie voor een vollere dekking.

 

Le Radieux – 29,92 euro – verkrijgbaar in de winkels van Yves Rocher en op www.yves-rocher.be.