Swimwearlabel Freya pakt dit seizoen uit met alweer een prachtige collectie en goed nieuws voor alle fans: samen met Freya mogen we 5 prachtige armbanden wegschenken die perfect passen bij je Freya-strandlook!

Bij Freya vind je een waaier aan hippe bikini’s in uiteenlopende stijlen waarmee je met plezier een dagje aan het strand doorbrengt. Goed om te weten: ook grotere cupmaten zijn beschikbaar (tot cup K!). Wedden dat je in deze collectie eindelijk die ene bikini vindt die perfect bij je past?

Klik hier om de swimwearcollectie van Freya te ontdekken!

Ideaal is ook om je strandlook af te werken met een leuk accessoire: wikkel een speelse pareo rond de heupen, draag een hippe zonnehoed of kies voor kleurrijke juwelen.

De armbandjes die je dankzij Freya kunt winnen, zijn in elk geval helemaal beachproof en überhip. Dankzij de leuke kleurtjes en het hobo chic ontwerp wordt dit beslist je favoriete accessoire van het seizoen!

(© Alexis Chaillous, Aldanjou Photographie)

Wil je graag kans maken op één van de 5 Freya-armbandjes? Vul dan onderstaand formulier in, en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 19 mei. Succes!

Wedstrijdvraag:

Welke is de slogan van Freya?

  1. Freya and me
  2. Freya and you
  3. Freya and Friends

Tip: op de site www.freyalingerie.nl kun je het juiste antwoord vinden!