Waarom zou je jezelf tegenwoordig nog netjes maquilleren? Het is een vraag die je jezelf wellicht ook al gesteld hebt want we gaan de deur toch niet uit en om jezelf opmaken om enkel en alleen op de bank te blijven zitten, klinkt nutteloos. Toch blijkt dat jezelf opmaken, zelfs tijdens een lockdown, alleen maar voordelen heeft.

Zo werkt jezelf ’s ochtends opmaken, rustgevend. Het is het moment van de dag om tijd voor jezelf te nemen voordat je aan de slag gaat. Nu we nergens heen hoeven, kunnen we ook wat langer de tijd nemen om de dag goed te beginnen. Jouw opmaakritueel markeert het begin van de dag en het vergroot daardoor je productiviteit.

#Fullfacefriday

Maar als je echt graag voor een full look gaat, dan is Instagram het perfecte excuus. Met de hashtag #fullfacefriday laten duizenden dames (en heren) hun creatieve make-uplook zien aan de wereld. Zelfs tijdens de pandemie blijft de hashtag populair. Zo blijf je creatief bezig en kun je jouw hoofd eens helemaal leegmaken. Een goed begin van het weekend! Dus haal je toilettasje onder het stof vandaan en laat je inspireren door deze looks!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abbie 💭✨ (@abbiegoodrem) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @1aurensmakeup op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FACES BY CHLOE. (@facesbychloex) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A • M • MAKEUP (@alisonmacleanmakeup) op


Auteur: Yvonne Kuiken / Foto: Getty Images