Ongesteld zijn is geen pretje: je zit op een emotionele rollercoaster of hebt vreetbuien en die akelige krampen maken het er ook niet beter op. Pijnstillers en een warmwaterkruik kunnen het leed nog wat verzachten, maar ook niet voldoende. Wat als we je konden vertellen dat er een gadget bestaat dat menstruatiepijn wegneemt? Echt waar! Meet Livia, je toekomstige bestie voor de tijd van de maand.

Een uitknop voor je menstruatiepijn, klinkt dat niet als muziek in de oren? Livia is een klein, draagbaar apparaatje dat een langdurige verlichting van de pijn belooft zonder dat je pillen hoeft slikken. Livia werd met succes geïntroduceerd op de crowdfundingwebsite Indiegogo. Het beoogde doel van 50.000 dollar is intussen ruimschoots behaald. Voor een prijskaartje van omgerekend 75 euro is de Livia van jou. Nadat je de keuze gemaakt hebt tussen de verschillende hippe kleurtjes weliswaar!

6387a440-e3d4-0133-6dfb-0e89da4c2bc1

Hoe werkt het?

Je draagt Livia op je taille of in je broekzak en kleeft de twee elektrode stickers op je onderbuik of rug, waar je het meeste last hebt. Deze handige (en discrete) uitvinding stimuleert de zenuwen en blokkeert de pijnreceptoren, waardoor de buikpijn onmiddellijk afneemt. Je kunt de stimulatie zelf instellen naar gelang de intensiteit van je krampen. In hun grappige reclamespotje wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd.

Foto’s: iStock en Livia