Geef een (zelfgemaakt) geschenk!

976

10 mei 2013 | In 26 dagen leidt Lobke je op tot een hippe mama. Met haar leuke mama ABC leer je alles over de leuke wereld van het moederschap. De G staat voor geboortecadeautjes, want wat is er leuker dan zelf toffe cadeautjes geven aan andere pas bevallen moederkes?

Zelf vind ik het geweldig leuk om gepersonaliseerde cadeautjes te maken.
Enkele leuke tips:

* Een gepersonaliseerd geboortekussen
Heel gemakkelijk om zelf te maken en de mama aan wie je het geeft is meestal superblij.

* Zelfgemaakte slabbetjes
Met een slabbetje doe je altijd een jonge mama plezier. Voorbeeldjes vind je in alle kleuren en maten op pinterest  of op blogs.

* Een geflockt body’the
Met flockfolie (stukje stof dat je in een vorm naar keuze knipt en op een kledinsstuk strijkt) kan je de leukste dingen in elkaar knutselen. Heel gemakkelijk en het resultaat is verbluffend. Gewoon de naam van het baby’tje flocken en een leuk tekeningetje erbij en je hebt een origineel cadeautje! Flockfolie vind je bij koekepeertje of bij lielonline.

 

1497086032

 

Voor wie minder tijd heeft of minder creatief is, zijn er ook een aantal leuke webstekjes waar je de meest originele geboortecadeautjes vindt:

*etsy: een waar paradijs om geboortecadeautjes te spotten, hier verkopen creatievelingen hun zelfgmaakte spulletjes, wedden dat je er iets leuks tussen vindt?

* kidsdinge: een keileuk winkeltje boordevol origineel speelgoed en babyspullen.

* goldfish: onder de categorie ‘baby’ vind je keioriginele babykleertjes en hebbedingen.

* minimaniac: nog zo’n winkeltje met hoog wow-gehalte. Met deze spulletjes zorg je ervoor dat de nieuwe baby the talk of the town wordt!

* Mijn blog (leukewereld.blogspot). Onder ‘leuke winkeltjes’ vind je een heuse verzameling van mijn all time favourite babyshops! Must visit!

Veel plezier ermee!
X
Lobke