Geef je beha een tweede leven

98

 

Heb je beha’s in je kast liggen die je nooit meer draagt? Geef ze dan een tweede leven: met de actie ‘Vrouwen ondersteunen vrouwen’ zamelen  18 lingeriezaken in Vlaanderen deze maand opnieuw beha’s in ten voordele van Oxfam Solidariteit.

‘Vrouwen ondersteunen vrouwen’ is geïnspireerd op het Oxfam-project ‘The Big Bra Hunt’ dat eerder in Groot-Brittannië liep. Het principe van de inzamelactie is eenvoudig: oude, nog bruikbare beha’s kan je nog tot en met 30 november inleveren in een van de 18 organiserende lingeriewinkels. In ruil krijg je een bon van 10 euro die je kan besteden bij een volgende aankoop.” De ingezamelde beha’s komen terecht in de Belgische Oxfam-tweedehandswinkels, waar ze aan een zeer lage prijs worden verkocht. Zo kunnen vrouwen die het financieel moeilijker hebben zich toch kwaliteitsvolle lingerie aanschaffen. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar Oxfam-projecten wereldwijd.

Welke lingeriezaken meedoen aan deze actie en alle verdere details vind je op: www.facebook.com/vrouwenondersteunenvrouwen