Voor je straks met vakantie gaat, neem je best eerst je coronalokken onder handen. Van herstellende shampoos tot voedende oliën: met deze haircare essentials blaas je je haarlokken in no time een nieuw leven in. Zeg vaarwel tegen beschadigd haar, say hello to healthy hair!

Meer glans

Eerlijk is eerlijk: de voorbije maanden hebben onze haren het zwaar te verduren gehad. Zo zaten we in coronatijden veel meer binnen (vaak in verwarmde ruimtes), en ook de koude wintertemperaturen hebben het je haren niet gemakkelijk gemaakt.

Gelukkig valt de schade makkelijk te herstellen met de juiste hydraterende shampoo. Jouw redder in nood? De Nutri-Extrême Shampoo van Dessange met voedende olie en provitamine B5. Het beschermt droge lokken én geeft ze hun glans terug. Vul aan met de Dessange Nutri-Extrême Conditioner voor een optimaal resultaat.

 

De Nutri-Extrême Shampoo en Conditioner van Dessange zijn overal verkrijgbaar aan €6,49*.

Wist je dat …

Een shampoo ervoor zorgt dat je haarschubben gaan openstaan om de ingrediënten optimaal op te nemen. Het is van essentieel belang om altijd een conditioner te gebruiken om je haarschubben weer te sluiten.

Voelt je haar droog aan en heeft het zelfs de neiging om af te breken? Met ingrediënten als arginine, biotine en vitamine B5 verricht het Elsève Full Resist Gamma van L’Oréal Paris wonderen voor je haar. Over droog haar gesproken: laat je haar aan de lucht drogen en gebruik je haardroger zo weinig mogelijk.

De Full Resist Shampoo en conditioner van Elseve zijn overal verkrijgbaar aan 3,99€*.

Voeden, voeden en nog eens voeden

Ook af en toe een haarmasker is een must om je haar te herstellen. Een (twee)wekelijks masker geeft je lokken meer glans en stevigheid. Heb je gekleurd haar? Reden te meer om hier een gewoonte van te maken!

Het Elseve Full Resist Power Mask van L’Oréal Paris is een ware proteïneshaker voor je haar. Het zorgt voor een vitamineboost en werkt tegelijk vochtinbrengendwaardoor je haar dikker lijkt. Het is het enige haarmasker dat je ook op je haarwortels kunt aanbrengen om je haar over de volledige lijn te versterken. Het is wel belangrijk dat je hiervoor uitgebreid de tijd neemt. Het masker snel uitsmeren terwijl je onder de douche staat en na vijf minuten afspoelen? Niet doen! Wikkel je haren in een handdoek en laat het twintig minuten intrekken. Is je haar heel erg beschadigd of droog? Dan mag je er gerust een nachtje mee slapen.

De Full Resist Power Masker van Elseve is verkrijgbaar bij Carrefour, Di en Kruidvat aan 16,99€*.

Extra liefde

Je haar dat tikkeltje extra liefde geven, doe je met de Dessange Nutri-extrême Oil-in-Cream of de Extraordinary Oil  van Elseve. Het helpt om de hoofdhuid in balans te houden en maakt het haar soepeler. Breng enkele druppeltjes aan op licht vochtig haar en je bent ready to go. Geniet van je stralende lentelokken!

De Nutri-extrême Oil in Cream van Dessange is verkrijgbaar bij Delhaize, Carrefour, Di & Kruidvat aan €13,49. De Extraordinary Oil van Elseve is overal verkrijgbaar aan €13,49.*

*Aanbevolen verkoopprijs als indicatie voor retailers.