Nooit meer de verkeerde make-up dankzij deze app

111

Make-up aanschaffen, het is geen sinecure maar een regelrecht huzarenstukje. Vaak kom je dan in een situatie terecht waarin je beseft dat die ene oogschaduw toch totaal niet lijkt te werken. Of die mooie lippenstift die je kocht, blijkt veel te donker te zijn. Om gek van te worden! Gelukkig ontwikkelde L’Oréal Paris de app Makeup Genius waarmee je dit kunt vermijden. De handige make-up app is ook beschikbaar in België.

01_makeup_genius

 

Jezelf een professionele look aanmeten is makkelijk met deze app. En het is ook gewoon een leuke app: je kan doorheen het lookbook bladeren of gewoon voor de fun jezelf of je vrienden opmaken. Eens je je favoriete looks hebt opgeslagen, kan je deze ook delen met je vrienden via je sociale netwerken.

Make-up aanbrengen zonder het echt te doen
Het gebruik van de app is heel eenvoudig: eerst moet je jezelf scannen in selfiemodus.

Scanyourface

 

Klaar? Dan kan je je make-upproducten aanbrengen. Voorlopig is het kleurenaanbod wel nog beperkt.

 

Choosemakeup

 

Of je kan een ready-to-wearlook kiezen van een model en die op jou toepassen. Chique looks zoals de daytime smokey eyes, nighttime smokey eyes, de butterfly look en de extraordinary look zijn nu al beschikbaar. De technologie leest jouw gezichtsvorm en expressies. De make-up beweegt dus mee met je gezichtsbewegingen. Het verschil met andere apps is dat je make-up kan aanbrengen die een make-upartiest zou aanbrengen bij mannequins.
Choosealook

Ben je tevreden over je look? Dan kan je gewoon rechtstreeks via de shopbutton naar de online shop gaan. Makkelijk!

Makeupselfie
De app is nu gratis verkrijgbaar bij iTunes en de Google Play Store.