Doen: een weekendje Genève met vriendinnen!

633

Dat Genève de ideale citytrip bestemming voor dames is, bewijst Geneva Tourism met lancering van de Geneva Girls’ Guide, een handige gids boordevol adresjes om te ontdekken.

Geneva aerial, Switzerland

 

Het Zwitserse Genève werd recent nog door de World Travel Awards verkozen tot Europe’s leading city break destination en dat hoeft niet te verbazen: de stad heeft flink wat te bieden. Denk: een idyllische setting waarbij stad, water en bergen elkaar ontmoeten, flink wat wellness mogelijkheden, verrassend veel shoppingadresjes (zowel grote designermerken als lokale ontwerpers), luxehotels, toprestaurants en zelfs schoonheidsklinieken die wereldwijd hoog aangeschreven staan.

Image2_ Geneva Girls' Guide

De Geneva Girls’ Guide is een onmisbare handleiding voor dames die de stad willen ontdekken, alleen of met vriendinnen. De gids is onderverdeeld in 8 hoofdstukken: shoppen, beauty & wellness, actief, restaurants, uitgaan, brunch, thee en koffie, comfort food en het perfecte weekend.  Dankzij de GGG geniet je bovendien van leuke extra’s zoals geschenkjes, kortingen en zelfs aperitiefjes. De perfecte ingrediënten dus voor een heerlijk glamoureus weekendje weg! Het handige boekje is verkrijgbaar bij de dienst toerisme van Genève en kost 15,90 Zwitserse Francs.

GGG©OlivierMiche

 

Wil je er echt een glamoureus vriendinnenweekend van maken, dan kun je zelfs een volledig pakket boeken bestaande uit een kamer voor twee of drie (met ontbijt), de Geneva Girls Guide, een cocktail in de hotel bar en gratis openbaar vervoer tijdens jou verblijf dankzij de Geneva Transport Card. Hoog tijd om met de vriendinnen richting Genève te trekken dus! Waar wacht je nog op?

Rue du Marche in Geneva, Switzerland