Gepersonaliseerde mode: leuke sweaters met geboortedatum

759

We houden van gepersonaliseerde, unieke mode en daar heeft het reclamebureau The DreamMm het perfecte antwoord op: ‘Dreaming Since’- sweater waarbij je geboortedatum een opvallende blikvanger is. Vinden wij leuk!

dream 1

The DreamMm vervult al een jaar lang de dromen van hun klanten met het ontwikkelen van creatieve campagnes. Om hun eenjarig bestaan te vieren, wou The DreamMm iets uitzonderlijk doen: het lanceren van gepersonaliseerde dreamsweaters. Ze zijn het eerste reclamebureau dat ook sweaters op de markt brengt, en deze campagne is meteen ook een weerspiegeling van de direct marketing identiteit van het bedrijf. Een leuke manier om jezelf in de markt te zetten.

 

mensen the dream

De sweater met een boodschap

The DreamMm wou het personalisatie-idee hand in hand laten gaan met een leuke en opvallende boodschap. Op de sweaters staat de tekst ‘dreaming since’ gevolgd door het geboortejaar van de persoon die de sweater draagt. Enerzijds omdat ze zo de naam van hun reclamebureau op een subtiele manier kunnen verwerken in de sweaters. Anderzijds omdat we allemaal dromers zijn. Sinds de dag dat we geboren zijn.

Smaken verschillen, sweaters verschillen

Het geboortejaar wordt niet zomaar gedrukt op de hippe grijze sweater. Er wordt gewerkt met stofjes die nadien gestikt worden op de sweater. Je kan zelf de stofjes kiezen voor de cijfers van je jaartal zelf : tijgerprint, glitterroze, jeans, ruitjes, zwart leer… Over smaken valt niet te twisten, wordt er weleens gezegd. Dus iedereen mag zelf zijn lievelingsstofje uitkiezen. Door de verscheidenheid aan stofjes en het losvallende model is de sweater zowel leuk voor vrouwen als mannen!

truienGepersonaliseerde dreamsweater – €50
Vrouwen: S,M,L,XL
Mannen: S,M,L,XL

Wil je ook een gepersonaliseerde sweater met jouw jaartal op? Check dan de webshop van The dreammm en creëer jouw eigen fabuleuze sweater.