Waar we nu weer op gebotst zijn tijdens een sessie willekeurig het Internet afschuimen: deze nieuwe trend om wenkbrauwen te maquilleren. Want gewone wenkbrauwen zijn toch zo saai, niet?

Al een paar seizoenen zijn wenkbrauwen aan een heuse inhaalbeweging bezig in de make-up wereld. Daar waar het vroeger al voldoende was om ze binnen de lijntjes te epileren en in vorm te borstelen, gaan we nu aan de slag met een heel arsenaal aan wenkbrauwpotloodjes, poeders, fixeersprays… noem maar op. Wenkbrauwen zijn hot hot hot.

En het mag allemaal best wat extravagant. De Britse make-up artiest Andrew Gallimore heeft bijvoorbeeld de Feral Frond Brows gelanceerd, waarbij de haren van je wenkbrauwen recht omhoog lijken te steken.

 

Hoe je dit voor elkaar krijgt? Makkelijk, door met een wenkbrauwpotlood rechte stipjes bovenop je wenkbrauwen te tekenen. Wil je een eerder bescheiden look (nou ja), kies dan voor een natuurlijk bruin kleurtje. En om écht op te vallen, experimenteer dan met alle mogelijke kleurtjes die je in je make-uptasje hebt zitten.

Misschien geen look voor op kantoor, maar we vermoeden dat we deze wenkbrauwen tijdens de zomer beslist een paar keer zullen opmerken tijdens één of ander hip festival, niet?

Wat denken jullie?