Get the look: een opvallende blik in 5 eenvoudige stappen

155

21 MEI 2014 | Hou je tijdens de zomer jouw make-up liever sober maar wil je voor een avondje uit toch iets opvallends, dan is een nude look in combinatie met een intense blik een mooie optie. Vind je de eyeliner met wing of de hippe grafische versie moeilijk om aan te brengen?  Volg dan deze 5 makkelijke stappen! Na wat oefenen lukt het jou beslist om snel en eenvoudig die onweerstaanbare oogopslag te creëren. 

TUTO step by step pictures - Mat Matic Eye Look_picture_original

Jouw benodigdheden:

De Super Liner Mat-Matic van l’Oréal Paris is speciaal ontwopen om  heel precies (en snel) te werken en dat is exact wat je nodig hebt. Deze eyeliner bestaat uit matte pigmenten gemengd met fluweelpoeder (goed voor een intense kleur) en blijft tot 24 uur waterproof. Handig is de ingebouwde slijper en het uitdraaibare fijne puntje.  (vanaf juni verkrijgbaar in Ultra Black en Taupe Grey – 10,99 euro)

Zo doe je het:

Stap 1: teken heel voorzichtig een lijntje onder het oog. Voor een uitgesproken blik mag je gerust een dikkere lijn tekenen. Heb je wat moeite om een soepel lijntje te tekenen, zet dan eerst enkele korte streepjes die je daarna met elkaar verbindt.

Stap 2: teken een lijntje op het bovenste ooglid, zo dicht mogelijk tegen de wimpers aan. Deze lijn maak je vervolgens naar naar de buitenste ooghoek toe iets dikker.

Stap 3: trek het onderste en bovenste lijntje in de buitenste ooghoek door tot ze met elkaar verbonden zijn.

Stap 4: kleur de ruimte tussen de twee lijntjes op. Je hebt nu een soort ‘wing’ die lichtjes naar boven loopt.

Stap 5: zet de eyeliner extra aan voor nog meer effect (vooral aan de bovenkant), en klaar!

 

Ook proberen: de trendy grafische eyeliner!

De Super Liner Mat-Matic is een ideale tool om de trendy grafische eyeliner te creëren, een look die vooral op de catwalk te zien was en beslist überpopulair zal worden. Hierbij trek je enkel een smal lijntje boven en onder het oog, en je zet daarna een strakke wing vanaf het midden van het ooglid. BTS Pics - Mat Matic - Bianca BALTI  - 5_picture_original

Nina Tack