Getest: de Scholl elektrische nagelvijl

2360

 Scholl heeft sinds kort de Velvet Smooth elektronische nagelvijl gelanceerd. Zo kan je thuis een uitgebreide mani- en pedicure doen. Benieuwd of dit apparaat z’n geld waard is? Wij hebben hem voor jou getest!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nooit echt speciale aandacht besteed aan mijn nagels. Af en toe wat vijlen en wat nagellak en that’s it. Daarom ben ik benieuwd wat dit apparaat met m’n nagels zal doen!

Wat is het?

nails

Het vijlen en verzorgen van de teen- en vingernagels is vaak een vervelende klus. De belofte: Scholl ontwikkelde een elektronisch nagelverzorgingsysteem dat je gemakkelijk thuis kunt gebruiken en echte WOW-nagels oplevert. De Velvet Smooth werkt op batterijen.

Hoeveel kost het?

Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem inclusief koppen: € 41,99.
Velvet Smooth Verzorgende Nagelolie: € 9,99
Velvet Smooth Nagelverzorgende Koppen navulpack: € 12,99.

De test

NAILS

STAP 1: VIJLEN

Je klikt het eerste kopje – perfect aangegeven met nummertjes op de koppen – op het apparaat. Gemakkelijk! Met het eerste kopje vijl je je nagels in de gewenste vorm: ovaal, vierkant, puntig. De vijl werkt op twee verschillende snelheden. Het vijlen van de nagels gaat snel en gemakkelijk. Mooie afgeronde nagels vijlen is echt kinderspel.

STAP 2: POLIJSTEN

Met het tweede kopje polijst je alle onregelmatigheden op je nagels. Wrijf met het kopje voorzichtig over de nagel. Ik merk erg snel resultaat: mijn nagels voelen ongelofelijk zacht aan en oneffenheden scheurtjes zijn verdwenen.

STAP 3: GLANZEN

Met het derde kopje wrijf je voorzichtig over je nagels om ze te laten glanzen. Resultaat: de nagels zijn superglad en érg glanzend. Het lijkt net alsof je een doorzichtig laagje nagellak hebt aangebracht.

STAP 4: VERZORGING (optioneel)

Tot slot breng je de verzorgende olie aan, deze bevat 7 oliën: zoete-amandelolie, zonnebloempitolie, lijnzaadolie, perzikpitolie, avocado-olie, arganolie en chiazaadolie. De olie ruikt heerlijk en je nagels voelen zacht en gevoed aan.

 Conclusie

 

Een aanrader! Voor een leek en ongeduldig persoon als mezelf is dit systeem bijzonder handig. Het apparaatje is gemakkelijk te gebruiken en je hebt snel een mooi resultaat. Mijn nagels voelen opvallend zachter aan en hebben een mooie, gezonde glans. Het lijkt net alsof je een doorzichtige nagellak aan hebt! Klein negatief puntje: als je te hard duwt, durft de vijl wel eens te haperen. Dat kan vooral gebeuren bij de voeten, waar de nagels iets dikker zijn. Dat is snel opgelost: gewoon 2 x voorzichtig over deze nagel gaan!